FENERBAHÇE

Hollanda basınından Fener tribününe alkış

Dün gece Hollanda'da futboluyla göz dolduran Fenerbahçe'nin taraftarı da Hollanda basınının gözdesi oldu. Maçı canlı anlatan Hollandalı spiker bakın Fener taraftarını nasıl övdü.

Hollanda basınından Fener tribününe alkış

Fenerbahçe taraftarı Hollanda'nın gündemine girdi. Avrupa Ligi'nde dün Amsterdam Arena'da oynanan karşılaşmada sarı-lacivertliler tribünlere Johan Cruyff pankartı astı.

Geçtiğimiz haftalarda kansere yakalandığı ortaya çıkan ve akciğer kanseri teşhisi konulan Hollanda futbolunun efsane ismi için Türk taraftarlar, "Johan, güçlü ol ve hemen iyileş" yazısının üzerinde olduğu bir pankartı tribünlere astı. 

Maçı yayınlayan Hollanda televizyonunun da ekrana getirdiği pankart, ülke basınında geniş yankı uyandırdı. Haber 7.com'un haberine göre Hollanda basını, taraftarın bu tavrını örnek bir hareket olarak göstererek, "Fenerbahçe taraftarından büyük jest" ifadesini kullandı.

Ajax-Fenerbahçe maçının güldüren capsleriUEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin deplasmanda Ajax ile karşılaştığı maçta sarı-lacivertlilerin kaçırdığı pozisyonlar sosyal medyayı salladı.

Sahte bilet gözaltısı

Öte yandan dün önce kent merkezi ve ardından stattaki olaylarda toplam 18 taraftarın gözaltına alındığı ve bunlardan yedisinin tutuklandığı duyuruldu. Dört polisin yaralandığı ve birinin hastaneye kaldırıldığı, sahte bilet sattığı için de göz altına alınanlar olduğu belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER