DÜNYADAN FUTBOL

Hoffenheim ile Wolfsburg karşı karşıya geldi

Almanya Bundesliga 23. hafta maçında Hoffenheim, Wolfsburg'u 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Hoffenheim ile Wolfsburg karşı karşıya geldi
Almanya Bundesliga 23. hafta maçında Hoffenheim ile Wolfsburg karşı karşıya geldi. Gol yağmuruna sahne olan maçı ev sahibi ekip 6-2 kazandı.

Rhein-Neckar-Arena'da oynanan ve Almanya Futbol Federasyonu'ndan Markus Schmidt'in düdük çaldığı mücadeleye hızlı başlayan taraf Hoffenheim oldu. Henüz 4. dakikada Roberto Firmino'nun golüyle 1-0 öne geçen MAvi-beyazlılar üstünlüğünü uzun süre koruyamadı.

Golden sonra çabuk toparlanan Wolfsburg, 16. dakikada Bas Dost'un golüyle eşitliği yakaladı.Sonraki 20 dakika karşılıklı ataklarla geçildikten sonra ilk yarının sonlarına doğru vites artıran ev sahibi ekip 6 dakikada 3 gol buldu. 37'de Niklas Süle, 39 ve 43'de Anthony Modeste'den gelen gollerle Hoffenheim ilk yarıyı 4-1 önde bitirdi.

İkinci yarıya rölantide başlayan Mavi-beyazlılar uzun süre maçı aynı skorla götürdü. 76'da Ivan Perisic'le farkı ikiye indiren Yeşil-beyazlılar'da penaltıya sebebiyet veren 81. dakikada Christian Trasch kırmızı kart gördü. 82'de penaltıyı gole çeviren isim Sejad Salihovic olurken skoru belirleyen gol, 86. dakikada Sven Schipplock'tan geldi.

Aldığı bu farklı galibiyetle puanını 29 yapan 10. sıradaki Hoffenheim üst sıradaki takımlarla puan farkını azalttı. Hoffenheim'dan 6-2 gibi ağır bir mağlubiyet alan Wolfsburg ise 39 puanla 5. sırada kaldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER