FUTBOL

Hıncal Uluç'tan Şenol Güneş'e 'korkak olma' uyarısı!

Sabah Gazetesinde köşe yazarlığı yapan ve aynı zamanda A Spor'da futbol yorumculuğu yapan Hıncal Uluç, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisiyle ilgili iki takımın da teknik adamlarına bazı eleştirilerde bulundu.

Hıncal Uluç'tan Şenol Güneş'e 'korkak olma' uyarısı!  - Sayfa 1

Sabah Gazetesinde köşe yazarlığı yapan ve aynı zamanda A Spor'da futbol yorumculuğu yapan Hıncal Uluç, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisiyle ilgili iki takımın da teknik adamlarına bazı eleştirilerde bulundu. İşte Hıncal Uluç'un bugünkü yazısı....

Hıncal Uluç'tan Şenol Güneş'e 'korkak olma' uyarısı!  - Sayfa 2

"Ne üzüldüler, ne sevindiler" diye manşet atmış, Fener- Beşiktaş derbisi(!) için bizimkiler.. Yok yahu?.. İki taraf da, daha maç başlamadan razıydı beraberliğe.. Hakem de hatta.. Hiç utanmadan, sıkılmadan, topu topu üç dakika uzattığı maçı, o dakikalar bile dolmadan bitirmesi niyetinin açık ifadesi değil de neydi?. Sahadaki herkes, zil takıp oynadı içinden, soyunma odasına giderken...

Hıncal Uluç'tan Şenol Güneş'e 'korkak olma' uyarısı!  - Sayfa 3

Bu maç (!) için İstanbul'a gelen iki eski Fenerli futbolcu Lugano ve Appiah "Türk futbolu seviye atladı" demişler.. Dalga geçmişler herhalde.. Ya da "Seviyesizliğe atladı" demişlerdir de, tercüme hatası olmuştur.. Böyle rezil, böyle ayıp bir futbol gördünüz mü, geçmiş yıllarda?..

Hıncal Uluç'tan Şenol Güneş'e 'korkak olma' uyarısı!  - Sayfa 4

Galatasaray felaketinden sonra, işte öteki iki "Büyük!." Cart kabakâğıt!.. Bunlar büyükse eğer, biz bilmeyeli "Büyük" lafının anlamı değişmiş olmalı. Yahu "Büyük" sahaya korkarak çıkar mı?. Büyük, sahada "Korkak" oynar mı?..