ROPÖRTAJ

Hıncal Uluç Galatasaray başkanlığı için sürpriz bir aday gösterdi

Sivri dilli yazar Hıncal Uluç, Galatasaray başkanlığı için sürpriz bir aday gösterdi.

Hıncal Uluç Galatasaray başkanlığı için sürpriz bir aday gösterdi
Sivri dilli yazar Hıncal Uluç, Fotomaç Gazetesi'ne verdiği röportajda Galatasaray başkanlığı için sürpriz bir aday gösterdi.

Galatasaray'ın yeni başkanını '25 Ekim'den sonra Alp Yalman-Mustafa Denizli yönetimi görürseniz şaşırmayın' sözleriyle açıklayan Hıncal Uluç'un bu iddiası çok tartışılacak cinsten..

İŞTE HINCAL ULUÇ'UN GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞECEK SÖZLERİ


Faruk Süren garip bir şekilde Ünal Aysal neredeyse yanı başında olmaya başladı. Maçta yanı başında, tribünde yanı başında, locada yanı başında, düğünde yanı başında, bilmem nerede yemek yiyorlar yanı başında, Divan'da yanı başında! Faruk Süren garip bir şekilde hep yanında!

Faruk Süren'i de yakından tanıyorum. Yıllardır dostum... Benim tanıdığım Faruk Süren'in, Ünal Aysal gibi bir adama destek olmasını aklım hayalim almıyor. Galatasaray'ı bitiren adamın yanında Faruk Süren nasıl olur?

'Yeniden kongre yap, bu yönetimi değiştir' fikrinin Faruk Süren'den geldiğini adım gibi biliyorum. Zaten gazetelerde yapılan konuşmaları da okuyorum. "Ünal Aysal yeniden aday olmalı" diye nasıl da yürekten desteklemiş. Faruk başkanın bir tek "Bunu ben tezgahladım" demediği kalmış! 

KİM ENKAZ DEVRALMAK İSTER?

Orada garip bir durum var aslında... Ünal Aysal'a dönük büyük eleştiriler ama öteki taraftan 'duayen' diyeceğimiz isimlerden aday olması yönünde de baskılar var.

Bu ortamın sebebi şu; sen kulübü öyle bir şekilde batırıyorsun ki kimsenin başkanlığa aday olacak hali kalmıyor. Şu anda kim maddi-manevi batakta olan kulübün başına geçmeye cesaret eder?

En önemlisi maddi gücün olacak. Kurduğun yönetim ve senin katkı yapman lazım Galatasaray'a... Yoksa gelecek yıllardaki gelirleri bile temlik altında kulübün... Kulüp birbirine girmiş, takımın hali kalmamış. Oyuncular birbirleriyle dost mu, düşman mı belli değil!

ALP YALMAN-MUSTAFA DENİZLİ YÖNETİMİNİ GÖRÜRSENİZ ŞAŞIRMAYIN

Bu durumda Galatasaray yine Ünal Aysal'ın eline bakacak galiba... Dürüst ve Öztürk aday olmayacaklarını açıkladılar. Başka da bir aday yok ortada...

Bence mahkum değil... Eski başkanlardan Alp Yalman dönüş yapmak üzere... 'BEN ADAYIM' diye çıkacak ortaya... Namık Kemal'in meşhur şiiri vardır ya;

Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini... Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini! İşte Galatasaray o durumda... Alp Yalman, Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en iyi başkanlarından biri ve de çok yüreklidir. 25 Ekim'den sonra Galatasaray'da Alp Yalman- Mustafa Denizli yönetimi görürseniz şaşmayın.

galatasaray 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER