GALATASARAY

Hikmet Karaman'ın tarihi galibiyet iddiası

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman maç sonu değerlendirmede bulundu. Karaman galibiyetin tarihi bir galibiyet olduğunu söyleyerek rakiplerini de tebrik etti.

Hikmet Karaman'ın tarihi galibiyet iddiası

Hikmet Karaman, Galatasaray galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada galibiyetin tarihi olduğunu söyledi.  

Anadolu takımları için Fenerbahçe, Galatasaray gibi takımlara karşı 30-40 maçta 1-2 kez kazandığını söyleyen Karaman şöyle konuştu;

"Ama şu var, topu kazanmak için inanılmaz bir efor sarfediyorsunuz. Galatasaray iyi pas yapan ve iyi şuttörleri olan oyunculardan kurulu. Hücumda o kadar basit pas hataları yapıyoruz ki ne kadar antrenman yaparsan yap, belli bir yere kadar ilerliyorsun.

Hamzaoğlu: Böyle goller yememeliydikGalatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 4-3 kaybedilen Rizespor maçının ardından son dakikalarda yenen 2 goldeki hatalarına değindi.

Bak gollere. Sneijder şut, gol. Podalski şu, gol. 1-0 geriden geldik. Galatasaray gibi bir takıma karşı 1-0 dan gelmek kolay mı? Bizi biraz hafife mi aldılar bilemiyorum. Kasımpaşa maçında beleş diye bir penaltı verildi. Ben konuşmadım ama konuşuldu. Ama orada kırmızı kartlar verildi. Sonra 3 maç kaybettik. Biz Kayseri'de kazanmaya oynamadık ki. Önce puana oynadık. Orada da penaltımız verilmedi. Rakibe baktığımızda Selçuk, Sneijder, Burak, Umut, Paodolski. Bu demek oluyok ki, orta saha üstünlüğünün bizde olması lazım. Tarihi bir galibiyet. Rize'nin tarihine geçecek bir galibiyet. Onun için sevinçliyiz. Galatasaray'a ve Hamzaoğlu'na da teşekkür ederim"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER