RİZESPOR

Hikmet Karaman iki teker daha istedi

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman "Arabanın iki tekerini aldık ve iki tekere daha ihtiyacımız var" dedi.

Hikmet Karaman iki teker daha istedi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, istekli ve aç oyuncu grubunu kadrolarına kattıklarını ancak henüz transferi tamamlamadıklarını söyledi.

4 oyuncu transferi için görüştüklerini kaydeden Karaman, "Arabanın iki tekerini aldık ve iki tekere daha ihtiyacımız var. İki iyi teker alsan neye yarar? Bizim şimdi 8, 10 ve bir de stoper futbolcu almamız lazım. Şimdi buna kaleci de eklendi" dedi.

BİR HAFTA İÇİNDE İKİ FUTBOLCU BİTİRECEĞİZ

Transfer listesinde olan oyuncularla görüştüklerini hatırlatan Hikmet Karaman, şunları söyledi:

Çaykur Rizespor'dan savunmaya takviye

"Bir iki tanesini bir hafta içerisinde bitireceğiz. İletişim halindeyiz. Bu oyuncuların en az iki tanesini kampa katacağız. Bunları almazsak hiçbir şey yapmış sayılmayız. Bunları alırsak iyi bir takım ve iyi bir çalışma ile bu sene mücadele gücü yüksek bir takım ortaya çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

KWEUKE ASLAN GİBİ ÇALIŞIYOR

Uzun bir sakatlık döneminin ardından antrenmanlara başlayan Leonard Kweuke'nin iyi bir çalışma dönemi geçirdiğini ifade eden Hikmet Karaman, sezona yetiştirilmesi için yoğun bir çalışma programı uygulayan oyuncunun aslan gibi çalıştığını söyledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER