RİZESPOR

Hikmet Karaman için rahatlatan açıklama

Dün akşam bir internet sitesinde Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın Atatürk Havalimanı'nda tutuklandığı ile ilgili yayınlanan haberin gerçeği yansıtmadığı kulüp tarafından açıklandı.

Hikmet Karaman için rahatlatan açıklama

Çaykur Rizespor Kulübü'nün resmi İnternet sitesinden yapılan açıklama spor kamuoyunu rahatlattı. 

İnternetspor'un da kaynak göstererek yayınladığı haberin ardından Rizespor Hukuk Müşavirliği internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı. Hikmet Karaman'ın gözaltına alındığı ile ilgili haberin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

İşte o açıklama;

Bir internet sitesinde yayınlanan Hikmet Karaman gözaltına alındı başlıklı haber gerçeği yansıtmamakta olup, haberin Mahkeme kanalıyla tekzip ettirilmesi için hukuk müşavirliğimiz işlemlere başlamıştır.

Öte yandan Çaykur Rizespor Kulübü'nün avukatlarından Zekeriya Dalga İnternetspor'a yaptığı açıklamada, Hikmet Karaman'ın planlandığı gibi Çek Cumhuriyetine gittiğini ve yurda döndüğünü söyledi. Av. Zekeriya Dalga haberin kaynağı olan internet sitesinin yetkilileri ile görüşmeye çalıştıklarını ancak ulaşamadıklarını söyleyerek "Bu site haber hakkında herhangi bir düzeltme yapmadığı gibi haberine komple yayından kaldırmıştır. İftira ve gerçeklikten uzak haber için hukuki yollardan mücadelemiz sonuna kadar sürecek" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER