SÜPER LİG

Hikmet Karaman çıldırdı! Niye bakıyorsun arkadaş?

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Beşiktaş maçı sonrasında konuştu.

Hikmet Karaman çıldırdı! Niye bakıyorsun arkadaş?

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Beşiktaş maçı sonrasında yedikleri goldeki oyuncuların hakeme bakmasını sert şekilde eleştirdi... 

 İşte Karaman'ın maç sonu Lig TV'ye yaptığı açıklamalardan derlenenler;
"20 dakika var, Beşiktaş müthiş tek pas oynuyor ceza sahasında ama hepsine pres var, kaptığımız top direkten döndü, Deniz'in onu gol yapması lazım. Tempo müthiş, bir o yana bir bu yana.... Beşiktaş üstün takım bizden ama oyun planlamızda her şeyi iyi yaptık. Golde Itanje dahil 7 kişi itiraz ediyor, oyuncu yerde top Beşiktaşlı oyuncu üzerinde. Ele mi değiyor bilmiyorum. Itanje bu golü yemez normalde.  

Beşiktaş'ı Quaresma sırtladı! İşte maç özetiSpor Toto Süper Lig'de lider Beşiktaş, 8. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor'u Quaresma'nın golüyle 1-0 mağlup etti.

7 kişi birden hakeme bakar mı, düdüğe konsantre olacaksın sen. Koray al da at pası veriyor Quaresma'ya sonra.. Hakeme fokuslanmışlar çünkü. El mi var, bilerek mi attı diye bilmiyorum, oyunculara soracağım. Böyle golü yemeyeceksin. Bu gole üzülüyorum mücadele boşa gidiyor. Top oyunda. Niye hakeme bakıyorsun arkadaş? Kulağın düdükte olsun! Bizi eleştiriyorum ben. Beşiktaş gelir çat çat, golü yersin ama böyle gol yenir mi? Herkes hakeme bakıyor yediğimiz golde. Neye yaradı, bu kadar mücadele ediyorsun.. Boşa.. Eren'i son 25 dakika içe aldım. İşte Avrupa Şampiyonası'na gitmek istiyorsan burada oyuna damganı vuracaksın... İyi mücadele ettik, hatta biraz daha 1-0'dan sonra direncimiz, pas trafiğimiz olsa gol de bulurduk". 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER