DÜNYADAN FUTBOL

Higuain'den iddialı açıklamalar

Real Madrid'in Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain, Şampiyonlar Ligi hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

Higuain'den iddialı açıklamalar
2014 Dünya Kupası Güney Amerika elemelerinde Venezuela ve Bolivya'yla karşılaşacak olan Arjantin'in yıldız forveti Gonzalo Higuain takımının kampına katılmak üzere Arjantin'e gitti.

Kardeşi Nicolas'ın doğum gününü kutlamak ve ailesiyle birlikte hasret gidermek için Arjantin'e erken giden yıldız oyuncu ülke basınına açıklamalarda bulundu.

Öncelikle milli takımla ilgili görüşlerini aktaran Higuain, "Real Madrid ile son zamanlarda çok iyi performans gösterip ve goller bulduktan sonra buraya katılmam bana çok farklı bir hava katıyor. Kendimi daha güvenli hissediyorum. Dünya kupasına biraz daha yaklaşabilmek adına çok önemli iki maç bizi bekliyor, bende kulübümde attığım gollerime milli takım forması altında devam etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin Şampiyonlar Ligi'ini sorması üzerine ise Higuain, "Şampiyonar Ligi harika bir organizasyon. Her sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorum ve o kupayı kazanmak benim için bir rüya haline geldi. Takım mükemmel işler yapıyor ve gerçekten çok güçlü görünüyoruz. Bu sezon bu kupayı 10. kez kazanabileceğimize inanıyoruz" cevabını vererek sözlerini noktaladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER