DİĞER HABERLER

Hesabında para olmasa da kupon yap

Birebin.com, otomatik kupon özelliği sayesinde hesabınızda para olmadığı zaman kuponunuz kaydedilir ve para yatırdığınızda kuponunuz otomatik olarak oynanır.

Hesabında para olmasa da kupon yap

’un otomatik kupon özelliği sayesinde hesabınızda para olmadığı zaman kuponlarınızı hazırlayıp kaydediyorsunuz. Hazırlamış olduğunuz kupondaki ilk maç başlamadan hesabınıza para yatırdığınızda kuponunuz otomatik olarak oynanıyor.

Bu hizmete en çok ATM ve Mobil Ödeme üzerinden para yatıran üyeler ilgi gösteriyor. Kuponlarını hazırlayan üyeler, evlerinden ve iş yerlerinden çıktıktan sonra ATM veya Mobil Ödeme üzerinden Birebin.com hesaplarına para yükledikten sonra kuponları sistem tarafından otomatik olarak oynanıyor ve başka bir işlem yapmalarına gerek kalmıyor.

’a anlaşmalı bankaların internet şubesinden (Garanti Bankası, Denizbank, Yapı Kredi Bankası, Akbank), ATM’lerinden (Garanti Bankası, Denizbank), Turkcell ve Avea ön ödemeli hatlarından herhangi bir masraf ödemeden para yatırabilmekteler.

Ayrıca üyelerinin iddaa kazançları haftanın 7 günü banka hesaplarına aktarılmaktadır. Üstelik hafta içi EFT saatlerinde iddaa kazançları sadece 5 dakikada hesaplarda!

Siz de iddaa coşkusunu İnternetspor & Birebin.com işbirliği ile hazırlanan sayfada yaşamak ve kazanmaya başlamak için .

Advertorial

 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER