DİĞER HABERLER

Hentbolde Türkiye’yi utandıran sınav

Hentbolde fıkra gibi bir olay yaşandı..İngilizce bilmeyen Türkiye MHK Başkanı Barbaros Yılmaz ilginç bir olaya imza attı..

Hentbolde Türkiye’yi utandıran sınav

2008 yılında yapılan sınavda Prof. Dr. Yavuz Taşkıran, Eski Milli Sporcu Bilge Soylu, Eski Hakem Hakan Altan ve Eski MHK Üyesi ve 5 yıllık gözlemci Mustafa Balak, başarılı olarak Türkiye'yi 68 yaşına kadar Türkiye'yi uluslararası alanda temsil etme hakkına sahipken 17 Nisan 2010 tarihinde başkanlığa seçilen Bilal Eyüboğlu ve yeni yönetim kurulu bu isimleri görevden alarak yerlerine sınav öncesi Vehbi İşgören, Barbaros Yılmaz, Hakan Küçükyılmaz ve Ayberk Dilmen'i bildirildi.

EHF kurallarına göre gözlemcilik kursuna ilk defa katılanlarda aranan şartlar: 1- 58 yaş sınırı 2- Çok iyi derecede İngilizce bilmek 3- Kendi ülkelerinde gözlemcilik şartı.

HENTBOLDE ''I AM FINE THANKS'' KOMEDİSİ...!
3-5 Eylül 2010 tarihleri arasında Macaristan'da yapılan kursun en ilginç olayı ise İngilizcesi yeterli olmayan Barbaros Yılmaz'ın yaşadığı trajıkomik olay oldu. Kursun Hollandalı başkanı tüm katılımcılara kendilerini İngilizce olarak tanıtmalarını istedi. Tüm delegeler kendini tanıtırken sıra Türkiye MHK Başkanı Barbaros Yılmaz'a geldiğinde çok ilginç bir olayın yaşandığı belirtildi. Yılmaz, daha önceden hazırlamış olduğu not kağıdı ile kendini tanıtmaya başladığı sırada Hollandalı kurs başkanı Yılmaz'a yine İngilizce olarak Türkiye'de yıllık ortalama hava sıcaklıklarının kaç derece olduğunu sordu. Yılmaz ise bu soruya çok ilginç bir cevap verdi. İngilizce bilgisi yeterli olmayan Barbaros Yılmaz ise soruyu anlamadığı için daha öncesinde elindeki notta hazır olan ''I am fıne thanks'' cevabını verdiği öğrenildi. Bu gelişme salondaki diğer delegeler arasında gülüşmelere neden olduğu ve Yılmaz'ın bu gelişme üzerine kursun ilk gününden elendiği belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER