GALATASARAY

Hayri Kozak Grosskreutz'un bedelini sordu

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak A Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Hayri Kozak Grosskreutz'un bedelini sordu

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, Hamzaoğlu ile yolların ayrılması için bir sebep olmadığını belirtirken Grosskreutz'un ülkesine dönmesinin dünya futbol tarihinde daha önce görülmemiş bir olay olduğunu söyledi.

HAMZAOĞLU’NUN GİTMESİ ANLAMSIZ OLDU

10 Kasım’da şunu söyledi, ‘Çok değerli bir teknik adama sahibiz, ben bu göreve Galatasaray’a hizmet etmek için seçildim. Bu görevde olduğum sürece Hamza Hamzaoğlu bizim teknik direktörümüz olacaktır.’ dedi. Şimdi bunun üzerinden sadece yedi gün geçti, bir gün Hamza Hamzaoğlu, Başkan ve Fatih İşbeceren arkadaşımız tarafından görüşmeye davet edildi ve kendisiyle işte ilişkinin sona erdiğini münasip bir lisanla ifade ettiler ve işine son verildi. Şimdi  düşünün 10 Kasım, yedi gün sonra bu olay oluyor, yani ben üç sene boyunca seninle beraber olacağım diye koca Galatasaray Başkanı söylemişken, yedi günde bunun aniden sona ermesini gerektirecek hiçbir şey yok. 

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Şota'ya gönderme

DENİZLİ’YE PEŞİN ÖDEME YAPILMIŞ

Duydum ki, Mustafa Hoca geldiğinden hemen imzadan belki önce, belki sonra o mühim değil zaten, bir buçuk milyon dolar seviyesinde bir bedel ödendiğini duydum, dikkat edin zaten duymuş olduğumu da ifade ederek sordum bunu ben Divan’da şunu da söyledim bu bilinmesi gereken bir şey bunun gizlisi saklısı yok, çok önemli transfer, çok önemli bir ödeme, zaten sıkıntılı olduğumuz bir süreçte acaba bunun bir acelesi var mıydı anlamında sordum, sonra hiçbir cevap alamadım. 

Kulübün sahibi lisans çıkarıp G.Saray maçında oynadı

DÜNYADA EŞİ GÖRÜLMEMİŞ BİR OLAY

Altı milyon üç yüz elli bin Euro’luk bir maliyettir bu çocuğun gelişi. Şimdi bunun bir kısmı ödenmiş olduğuna ilişkin haberler hepiniz biliyorsunuz çıktı ama net bir şey yok. Şimdi bunu Galatasaray camiası bilmek ister, buna iki ay sonra bu delikanlı kalktı çok genç ve taze bir çocuk olduğu için 28 yaşlarında filan annesini özledi veya abisini özledi, hepimizin başına gelebilir özlem değil mi, ama buna biraz fazla geldi herhalde atladığı gibi ben gidiyorum dedi gitti. Şimdi böyle bir şey ben şunu iddiayla söylüyorum, araştırılsın dünya futbol liglerinde böyle bir örnek yoktur. Yani bugüne kadar bu çocuğun bize maliyeti neydi, nedir bunlar ilk gelişte ödenen bir; avans parası, iki; bonservis ödendi mi, üç; onca sefer her hafta sonu memleketine, annesinin yanına gidişi gelişinde bir maliyeti var bunun toplam tutarı neydi  diye bu soruyu da sordum, bunda da sükut yine ikrar oldu. 

CAS'tan Platini'ye kötü haber

BU SÖZLEŞMEYİ ÖZBEK İMZALAMADI MI?

Şimdi yapmayın etmeyin ne oldu bu çocuğa demez mi insan bende onu sordum. Bu imzaları atan Galatasaray Kulübü o ek madde de vardı bir yıllık opsiyonda vardı orda, ne oldu niye gitti? O zaman niye imzaladınız şimdi niye yolluyorsunuz tabi Kulüp yolladıysa. Sabri’ye dönüyorum,  Sabri kendi kararı, ya çok büyük Galatasaraylıdır o da, dört milyon sekiz yüz bin Lirayı da tekme atarak gidecek kadar, yani kusura bakmasınlar, aptal bir Galatasaraylı da değildir yani.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER