FENERBAHÇE

Hasan Ali Kaldırım evlendi

Fenerbahçe'nin başarılı sol beki Hasan Ali Kaldırım, hayatının en anlamlı imzasını atarak Saynur Öztürk ile yaşamını birleştirdi..

Hasan Ali Kaldırım evlendi

Fenerbahçe'nin kaptanlarından Hasan Ali Kaldırım, Saynur Öztürk ile dünya evine girdi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini Aziz Yıldırım, Metin Karaca, Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu yaptı.

Four Seasons Bosphorus Otel'de gerçekleştirilen düğün törenine; Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler, teknik heyet ve oyuncuların yanı sıra, spor dünyasından birçok isim ile kulüp çalışanları, çiftin aileleri, yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Metin Karaca, Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu yaptı.

Hasan Ali Kaldırım'a Avrupa'dan sürpriz talip

Takım kaptanı Volkan Demirel yeni evli çifti “Sizi çok seviyoruz. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” diyerek tebrik etti.

Çifte mutluluklar dileyen Başkan Aziz Yıldırım, şu mesajı paylaştı:

“Oğlumuz Hasan Ali, kızımız Saynur. İkisini de tebrik ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı bu güzel ülkeye laik ve cumhuriyetçi çocuklar yetiştirmelerini diliyorum”

Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Saynur - Hasan Ali çiftini bir kez daha tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz" dedi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER