FENERBAHÇE

Harry Kane Bruno Alves'e isyan etti

Portekizli Bruno Alves'in İngiltere maçında yaptığı sert hareketten dolayı Kane'den özür dilemediği, sadece 10 kişi bıraktığı takım arkadaşlarından özür dilediği ortaya çıktı.

Harry Kane Bruno Alves'e isyan etti

İngiltere maçında yaptığı hareketle bir anda Avrupa'nın gündemine oturan Fenerbahçeli Bruno Alves, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli savunmacı Harry Kane'e attığı uçan tekmenin ardından 35. dakikada kırmızı kart görmüş, 10 kişi bıraktığı takımı maçı kaybetmişti.

Portekizli futbolcu şunları söyledi: "Yaptığım hareket kasıtlı değildi. Kontrolsüz bir hareketti. Faul yapmak istememiştim. Zamanlama hatası yaptım ve geç kaldım. Yanlış bir hareketti. Ne yazık ki futbolda bu tip şeyler oluyor."

Harry Kane: Benden özür dilemedi

Bruno Alves'in uçan tekmesi geceye damga vurdu

Fenerbahçeli futbolcunun sert hareketine maruz kalan ve tekme yüzünde patlayan Harry Kane ise meslektaşına sitem etti. Golcü futbolcu, "Yaptığı hareket iyi bir hareket değildi. Ben topa kafayla girdim o ise ayağıyla girdi. Dolayısıyla ayağı kafama geldi. Böyle şeyler futbolda olsa da özür dileyebilirdi. Ancak benden özür dilemedi. Kendisi de benimle birlikte tüneldeydi, öyle değil mi?" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER