GALATASARAY

Hamzaoğlu'nun ayrılığı dış basında

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun görevinden ayrılması Avrupa ajansları ve internet sitelerinde de yer buldu.

Hamzaoğlu'nun ayrılığı dış basında

Galatasaray ile Hamza Hamzaoğlu'nun yollarının ayrılması Avrupa basınında da yankı buldu.

Fransız AFP ajansı haberi, "Galatasaray teknik direktör Hamzaoğlu'nun kovdu" başlığıyla verdi. Haberin içeriğinde ise şu ifadeler yer aldı:

Galatasaray, 1 yıl önce göreve gelen Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verdiğini açıkladı. İstanbul kulübü tarafların anlaşarak bu ayrılık kararını aldığını açıkladı. Galatasaray, liginde iki ezeli rakibinin ardında 3. sırada. Şampiyonlar Ligi'nde ise tek galibiyeti bulunuyor.

UEFA'dan Hamza Hamzaoğlu kritiği

İngiliz Reuters ajansı kısa bir haberle okuyucularını bilgilendirdi. Haberde şu cümleler yer aldı:

"Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesi karşılıklı mutabakatla sona erdirildi. Açıklama, Galatasaray Sportif GSRAY.IS tarafından KAP'a yapıldı" 

Arda: 'Hamza hoca sevdiğimiz bir abimiz ama...'

İspanyol As gazetesi ise "Hamzaoğlu, Atletico-Galatasaray maçına bir hafta kala gönderildi" başlığını kullandı. Haber şu ifadelerle okuyuculara aktarıldı:

"Şampiyonlar Ligi'ndeki tek Türk takımı Galatasaray, Atletico Madrid maçına bir hafta kala antrenörünü gönderdi. Kulüpten yapılan kısa açıklamada sözleşmenin karşılıklı anlaşılarak sonlandırıldığı açıklandı. Hamzaoğlu 2014'te Cesare Prandelli'nin yerine göreve gelmişti. Hamzaoğlu, kulübünün son 2 yıldaki 4. teknik direktörüydü. Türk futbolunun ünlü ama tartışmalı figürü Terim'den sonra Roberto Mancini Galatasaray'ın başına geçmiş, sezon sonunda ayrılan Mancini yerine Prandelli getirilimiş ancak İtalyan teknik adam 5 ay görevde kalabilmişti"

Galatasaray bir şehzadesini daha boğdu

Portekiz'in Record gazetesi "Hamzaoğlu Galatasaray'ın başından ayrıldı" başlığını tercih etti okuyucularına haberi şu cümlerlerle duyurdu:

"Benfica'nın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu kulüple anlaşarak görevi bıraktı. Kulübün hizmetleri için teşekkür ettiği teknik adam Cesare Prandelli yerine göreve gelmişti. Kadrosunda Sneijder ve Podolski gibi yıldızlar olmasına karşın Galatasaray ligde liderin 5 puan arkasında 3. sırada yer alıyor"

Hakan Şükür Hamza Hamzaoğlu için ne dedi?

İngiliz Daily Mail de "Galatasaray, Hamzaoğlu'nu anlaşarak görevinden ayrıldığını duyurdu" ifadesiyle başladığı haberi şu ifadelerle sürdürdü:

Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verdi. Hamzaoğlu geçen sezonu 2 kupayla tamamlamış ve kulübe sezon başında Türkiye Süper Kupası'nı da kazandırmıştı. Cesare Prandelli yerine göreve gelen teknik adam, sezon başında kulüple uzun vadeli sözleşme imzalamıştı. Hamzaoğlu'nun ayrılığı arka arkaya gelen Benfica ve Rizespor yenilgilerinden sonra oldu. Takımı Antalyaspor maçına Claudio Taffarel çıkartacak. Galatasaray şu an ligde lider Beşiktaş'ın 5 puan arkasında.

Hamza Hamzaoğlu 8 dakikada gönderildi
Hamza Hamzaoğlu'na tazminat ödenecek mi?
Galatasaray'ın başına tanıdık biri geliyor
Yorumlar
TREND HABERLER