GALATASARAY

Hamza Hamzaoğlu'nun niyeti bir forvet almak

Galatasaray teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, lige verilen arada takımını özel maç için Bosna Hersek'e götürdü, Hamza Hamzaoğlu havalimanında yaptığı açıklamada takıma bir forvet düşündüğünü ifade etti.

Hamza Hamzaoğlu'nun niyeti bir forvet almak

Sarı Kırmızılı ekip bu akşam Bosna Hersek’e giderek, burada FK Sarajova ile cumartesi günü bir hazırlık maçı yapacak.  

Sarı Kırmızılı kafile sabah Bosna’ya hareket edecekti ancak Bosna’daki yoğun sis nedeni ile gidiş akşam saatlerine ertelendi.  

Galatasaray bu yüzden bugün Bosna’da yapacağı antrenmanı Florya Metin Oktay tesisleri’nde yaptı.

Galatasaray bu maçta transferindeki bildirim gecikmesi yüzünden oynatamadığı Kevin Groskreutz da özel karşılaşmada yine forma giyecek ve bu oyuncunun maç eksikliğini gidermesi adına da yeni bir fırsat olacak.

Cristiano Ronaldo'dan Messi itirafı

Galatasaray kafilesi yarın öğle saatlerinde Bosna Hersek Türkiye Konsolosluğu’nun vereceği davete de katılacak. Bu davete Hamza Hamzaoğlu ve bazı oyuncular katılırken aynı zamanda FK Sarajevo Teknik direktörü ve takım kaptanı da yer alacak.

Atatürk Havaalanı’nda Bosna’ya hareketten önce açıklamalar yapan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu; “Bir forvet alacak çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Hamzaoğlu; “Transfer yapacakmış gibi hareket ediyoruz, forvet alacağız. Ama bu durum takımımızdaki forvet oyuncularından memnun değiliz anlamı çıkarmasın. 25 gol atan forvete sahip takımımız var…” şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER