GALATASARAY

Hamza Hamzaoğlu bu kez muradına eriyor

Galatasaray yönetimi, sezon başında transfer edilemeyen Kolbeinn Sigthorsson'u bir kez daha listesine aldı.

Hamza Hamzaoğlu bu kez muradına eriyor

Galatasaray yönetimi, Hamza Hamzaoğlu'nun sezon başında transfer edemedikleri için ''İçim kan ağlıyor'' dediği golcü futbolcu Kolbeinn Sigthorsson için yeniden harekete geçti.

FRANSA'DA MUTSUZ 

Milliyet'in haberine göre; 13 haftası geride kalan Fransa League 1’de 7 kez sahaya ilk 11’de çıkabilen 25 yaşındaki forvetin mutsuzluğu Fransız basınına da konu oldu.

Büyük umutlarla geldiği Nantes’ta sadece 1 gol bulabilen ve asist dahi yapamayan Kolbeinn Sigthorsson kulübün de kabul etmesi halinde ayrılabileceği yönünde ortaya atılan iddiaları ise yalanlamadı. 

Kolbeinn Sigthorsson

SÖZLEŞMESİ 2020'YE KADAR 

Sarı-kırmızılılar da bu gelişmeler üzerine oyuncuyu yeniden listelerine alırken 2020 yılına kadar kontratı bulunan oyuncuyu uygun bir bonservis bedeli belirlenmesi halinde satın almak, aksi bir durumda ise kiralık olarak sezonun ikinci yarısında kadrosuna katmak üzere hazırlıklarına başladı. 

Türkiye - Yunanistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

HAMZA HOCA NE DEMİŞTİ? 

Hamza Hamzaoğlu, sezon başında Fransa Ligi takımlarından Nantes'e transfer olan İzlandalı forvet Kolbeinn Sigthorsson'u elden kaçırdıklarını belirterek, "Sigthorsson konusunda içim kanıyor biraz. Tam bizim oyuncumuzdu. En az 10 sene bize forvet arattırmazdı. Ailesi Nantes'i tercih etti ama çocuğun gönlü hala bizde. Aile olarak toplanıp, karar vermişler. Kendisiyle telefonda da konuştuk. Transferden sonra aradı. Çok da üzülmüştü" ifadelerini kullanmıştı. 

Kolbeinn Sigthorsson

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER