ROPÖRTAJ

Hamit Altıntop: Beşiktaş gibi çok yetenekli değiliz

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Hamit Altıntop, tecrübeli isimler sayesinde şampiyonluğa ulaştıklarını söyledi.

Hamit Altıntop: Beşiktaş gibi çok yetenekli değiliz

Sezonu şampiyon kapayan Galatasaray'da, özellikle Felipe Melo'nun yokluğundaki başarılı performansıyla adından söz ettiren Hamit Altıntop önemli açıklamalarda bulundu.

Hamit Altıntop, LigTV'ye yaptığı açıklamaarda sarı-kırmızılı takımın şampiyonluğunu değerlendirirken. Cesare Prandelli dönemi hakkında da bir itirafta bulundu.

BEŞİKTAŞ GİBİ ÇOK YETENEKLİ DEĞİL
Hamit Altıntop'un yaptığı açıklamalarda en dikkat çeken noktalardan biri de "Beşiktaş gibi belki çok yetenekli değiliz ama çok kaliteli ve tecrübeli isimlerimiz var" sözleri oldu.

PRANDELLI İLE SIKINTIMIZ OLDU
"Yeni hoca, yeni kurallar, yeni çalışmalar adaptasyon süremizin uzun sürmesine neden oldu. Prandelli ile iletişim sıkıntımız oldu, bu da futbolumuza yansıdı. O sırada başkanımız değişti. İster istemeden takımı da etkiledi bu durumlar. Ardından Hamza Hocamız ile yeni bir ortam, yeni bri hava yarattık. Sonra Sabri aramıza katıldı. Bu da bizim için çok çok önemliydi. Böyle pozitif bir ortam oldu ve sonuna kadar da bunu devam ettirdik."

 

HAMZA HOCA İLE GELEN DEĞİŞİM
"Hava değişikliği şarttı. Ortamın suyu-tuzu karışmıştı, tadı kalmamıştı. Ben çalışma metodunu, futbol anlayışını Prandelli'nin seviyordum ancak futbol sadece taktiksel değil. İnsan ilişkileri, sosyal iletişim, futbolcuyla ilişkiler... İki taraflı bir durum bu aslında. Yoksa onun azmini, isteğini tartışamayız. Hamza Hoca'yı da övebiliriz. Hamza Hoca Galatasaray'a çok yakın bağı olan birisi. Bunu daha önceden bilmiyordum. O ilgiyi, şefkati verdi. Doğru hamleler yaptı, doğru zamanlamalarla hocamızın sayesinde mutlu sonlandırdık. Kısa bir sürede bize ulaşabildi. Futbolcu biraz inatçıdır, sporcuların genelde böyledir. Yani kendi kafasına doğru gidebilir. Ama kollektif bir oyun olduğu için herkesi aynı yöne doğru yöneltmesi büyük bir başarı, bir sanat da diyebiliriz. Hamza Hoca çok sabırlı bir insan. Her zaman kendi çizgisini korudu."

 

BALIKESİRSPOR MAÇINDA ÇOK ÜZÜLDÜM
''Balıkesirspor maçını sakattım, televizyonda izledim. Ona çok üzüldüm. Bir de Başakşehir'deki maçımız. Bizim için çok ağır bir yenilgiydi. En sevindiğim maçlar; Kasımpaşa ve içerde Mersin'deki dönüşlerimiz güzeldi. 5-0'lık Konya maçı da çok güzeldi."

AYNI SAATTE OYNANMALIYDI
"Son iki maçı herkes aynı saatte oynasın. O maçlarda her şey olabilir çünkü. Ona ben biraz üzüldüm. Başakşehir maçında arkadaşlarımla oturup, çay servisi yapıyordum. Ara ara bakabildim. Onu orda takım arkadaşların, taraftarların yok sevindim tabi ama daha farklı olabilirdi."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER