TRABZONSPOR

Hami Mandıralı kötü oynadıklarını itiraf etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Gaziantepspor galibiyeti sonrası iyi oynamadıklarını itiraf etti.

Hami Mandıralı kötü oynadıklarını itiraf etti

Gaziantepspor maçı sonunda açıklamalarda bulunan Trabzonspor'da teknik direktörü Hami Mandıralı, galip geldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

İlk yarıda kötü bir futbol oynadıklarını dile getiren Mandıralı, “Bugün oynadığımız maçta özellikle ilk yarı futbol adına hiçbir şey yapamadık. İkinci yarıda yapılan değişiklikle biraz hareketlendik. Biraz daha oyun içinde tutunmaya kalmaya başladık. Az da olsa pozisyonlar bulduk. Sonucunda da duran toptan bir gol attık. Demek ki futbolda duran toplar çok önemli silah. Daha önceki maçlarda ne acıdır ki korner dahi kullanamıyorduk, atamıyorduk. Yani oyuncularım kornerleri, duran topları atamıyorlardı. Mehmet Ekici usta bir ayak, iyi bir şekilde kullandı ve Mustafa da gol attı. Çok çok iyi oynamadan maç kazandık mutluyuz. Herkes mutlu camia mutlu” diye konuştu.

Bahreyn'de ilk sıra Hamilton'ın!

Trabzonspor'un yeni bir yapılanma içerisinde olduğunu ifade eden Mandıralı yeni sezonda güçlü bir Trabzonspor'un kurulabilmesi için herkesin destek vermesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER