TRABZONSPOR

Hami Mandıralı acı itiraflarda bulundu

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, bordo mavili takımın forvetlerinin yetersiz olduğunu söyledi..

Hami Mandıralı acı itiraflarda bulundu

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Medipol Başakşehir maçının ardından kötü oynadıklarını ve takımının hücum yönenden yetersiz olduğunu itiraf etti..

Hami Mandıralı, yayıncı kuruluşa şu açıklamaları yaptı:

Trabzonspor Başakşehir maçı fotoğrafları


"Bugün çok keyifsiz bir maç oldu. Maalesef teknik direktör olarak söylediklerimiz sahada uygulanmadı. Oyuncularımız gerçek performansından uzaktı o yüzden istenilen oyunu sahaya koyamadık. Çalışacağız ve daha iyi olacağız. Hücumsal olarak Trabzonspor'un bir zenginliği yok. biz teknik adam olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Formayı adaletli olarak dağıtmaya çalışıyorum ama elimizden bu kadar geliyor. Çalışmaya devam edeceğiz."

"SENEYE BURADA MIYIM BİLMİYORUM"

Mandıralı, gelecek sezonun planlamasıyla ilgili düşüncesinin sorulması üzerine, şunları söyledi:

"Şahsımla ilgili ne olacak onu bilmiyorum. Buraya gelirken 6 aylık ve 1 yıl opsiyonlu sözleşme imzaladık. Ama biz çalışacakmış gibi kendimizi hazırlıyoruz. Oyuncu kadrosuyla ilgili de fikirlerimizi söylüyoruz. Geçen hafta da söyledim, Trabzonspor'un mutlaka kabuk değiştirmesi, oyuncu kadrosunu bir daha gözden geçirmesi lazım. Yarışmacı takım olmak istiyorsanız bütün mevkilerde güçlü olmalısınız. Biz bu sezon bunun sıkıntısını yaşıyoruz."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER