DİĞER HABERLER

Hakan Şükür'e tehdit gibi uyarı

TBMM Başkanı'ndan doktorluk yapmak için izin alamayan CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün'den Hakan Şükür'e uyarı...

Hakan Şükür'e tehdit gibi uyarı
Milletvekili Hakan Şükür, bugün futbolun içindeki gizli işler ve para hırsı hakkında açıklamalar yaptı ama bir milletvekili arkadaşı kendisine "paradan vazgeç" mesajı verip, Lig TV'deki görevinden ayrılması için tehdit gibi bir çağrıda bulundu.
 
 
AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, AK Parti Ankara Milletvekili Seyit Sertçelik ve Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ile birlikte Siteler'de bulunan mobilyacılardan Ankara'daki yeni evine çek-yat, salon takımı ve ev eşyası beğendi.

Mobilyacıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Şükür, oturduğu kanepeden gazetecilerin sorularını cevapladı.

Şükür, mobilya ihtiyacını gidermek için Siteler'e geldiğini dile getirerek, "Siteler'e çocukluğumda babamla gelirdik, babam da eski bir mobilyacı. O zamanlar bütün Türkiye'nin mobilya ihtiyacını gideriyordu. Biraz da nostalji yapıyorum. Ankara'daki evime bir şeyler bakıyorum" şeklinde konuştu.

"Genel kuruldan eve gitmeye vakit bulamıyorum" diyen Şükür, "Bu ara ufak da olsa ihtiyaçlarımızı gideriyoruz. Misafirlerimizi ağırlamak için çek-yat ve salon takımı lazım" dedi. Hakan Şükür, dün akşam Meclis'te yaşanan içtüzük tartışmalarını da hatırlatarak, "Biz oraya milletimizin iradesini temsil etmeye gidiyoruz. Bu tip şeyler hoş değil. Meclis'te ilk oldu sanırım. Meclisi işgal etmek hiç hoş değil. Orası milletin temsil yeri" dedi.

"PARAYA ULAŞMA İHTİRASI HEPİMİZİ BİTİRDİ"
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasının ardından yaşana süreci değerlendiren Şükür, Türkiye'de futbolun önemli bir yer teşkil ettiğini dile getirerek, "Yaşananlar talihsiz ama ümit ediyorum futbolun bir şekilde toparlanacağı ve eski güzel günlere döneceği kanaatindeyim. İlgililer bilgisiz, bilgililer ilgisiz olunca maalesef biraz farklı durumlar yaşadık. Netice itibariyle ehil olan insanların sadece sektörü ve ekonomiyi değil bu işe gönül verenleri düşünerek hareket etmesi lazım. Ekonomiyi düşünürken çok büyük paralarla maalesef kendi özümüzü bozduk. Paraya ulaşma ihtirası hepimizi bitirdi. Futbolda olduğu gibi bir çok konuda böyle. Umarım biraz daha özümüze dönüp mahalle kültürlerini ve eskiyi yansıtan, oradan çıkardığımız değerlerle sporu ve futbolu çok güzel yerlere getiririz" ifadelerini kullandı.

"FUTBOLUN BİZİM GÖRDÜĞÜMÜZ ANLAMDA FUTBOL OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI"

Şükür, 27 Şubat'ta gerçekleştirilecek TFF Olağan Genel Kurulu'nda seçilecek yeni TFF başkanına yönelik ise, şunları kaydetti:

"Futbolun bizim gördüğümüz anlamda futbol olmadığı ortaya çıktı. Birçok konuda fikir kirliliği var. Daha derinlere inildi. Aslına bakılırsa bir yerde iyi oldu, futbolda toparlanma sürecine girildi. Ne yapıp ne yapılmaması, nasıl hareket edilmesi gerektiğini çok iyi gördük. Umarım yeni gelen ve gelecek kişiler böylesi değerli kurumları özerk bünyelerini de kullanıp çok daha iyi etüt ederek çalışır ve bizleri de o zevk aldığımız günlere ulaştırırlar."

-HAKAN ŞÜKÜR'E TEHDİT GİBİ ÇAĞRI -
Bu arada TBMM Başkanı'ndan doktorluk yapmak için izin alamayan CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, bugün "para hırsı hepimizi bitirdi" diyen AKP İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'e "parayı bırak, halkı temsil et" çağrısı yapıp, görev yaptığı programdan ayrılması çağrısında bulundu.

Düzgün, "Ben buradan Hakan Şükür'ü bir milletvekili arkadaşı olarak görev yaptığı o programdan ayrılıp TBMM çatısı altında halkımızın oylarına saygı duyup milletvekilliği görevini yapmaya çağırıyorum. Eğer bu çağrıma olumlu yanıt alamazsam AKP İstanbul Milletvekili Sayın Hakan Şükür'le ilgili 'parayı bırak, halkı temsil et' şeklinde bir imza kampanyası başlatacağımı da belirtmek isterim" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER