SÜPER LİG

Hakan Şükür'den Fenerbahçe itirafı!

Galatasaray'ın efsane oyuncusu Hakan Şükür katıldığı bir programda gündeme damgasını vuracak açıklamalarda bulundu.

Hakan Şükür'den Fenerbahçe itirafı!
Galatasaray'ın efsane yuncusu Hakan Şükür katıldığı bir programda gündeme damgasını vuracak açıklamalarda bulundu. Şükür "Fenerbahçe'den teklif aldım fakat kibar bir şekilde reddettim" dedi.

Şükür "Dönemin Fenerbahçe yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp bana teklif yapmıştı. O dönem çok kızgındım. Rakam da çok yüksekti. Babam da baskı yapmıştı. O dönem bu transferi ciddi ciddi düşünmüştüm. Başkan da Aziz Yıldırım'dı. Ama kibarca reddettim. Gitmedim" dedi.

Ayrıca ayrılık konusuna da değinen Şükür "Adnan Polat'la ayrılıp ayrılmayacağım konusunda konuşmaya gittim Bana çok farklı bir giriş yaptı. Bana git demedi ama sana TV'den çok iyi bir teklif var dedi. Şok oldum. Çok üzüldüm gerçekten. Yaşadığım bu olaylardan dolayı Adnan Polat'a kırgınım. Devam etmek istemediğini bu şekilde söylemişti. Zaten gidip konuşma taraftarı değildim. Çünkü sonuç belliydi. Heykelimin dikilmesini kabul etmedim. Bunu ben istemedim. Heykel gibi bir hayalim yoktu. Heykel olayını ben çok fazla kendime uygun görmüyorum. Sürem geldi ve ayrıldım" dedi.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER