SPOR MAGAZİN

Hakan Sabancı Beşiktaş'a başkan olmak istiyor

Son iki sezondur Spor Toto Süper Lig'de düşüşe geçen Beşiktaş'a, yönetici olmak istediğini açıklayan Hakan Sabancı "gerekli şartlar hazır olduğunda aday olabilirim" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Hakan Sabancı Beşiktaş'a başkan olmak istiyor

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Beşiktaş'ta dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Gerek Spor Toto Süper Lig olsun gerek UEFA Avrupa Ligi olsun, oynadıkları futbol ile iki sezondur bir düşüş yaşayan siyah beyazlılarda, Fikret Orman'ın koltuğu alınan kötü sonuçlar neticesinde sallanmaya başladı.

Kralspor'da yer alan habere göre, Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı'nın oğlu Hakan Sabancı'dan Beşiktaş'ta yönetici olmak istediğine dair bir açıklama geldi. Hakan Sabancı "gerekli şartlar oluştuğu zaman Beşiktaş'ta başkanlığa aday olabilirim" şeklinde ifadeler kullandı. 

HAKAN SABANCI KİMDİR?

Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı'nın oğlu olan Hakan Sabancı, 1991 doğumludur. Hakan Sabancı, Hacı Sabancı’nın ise erkek kardeşidir.

Eğitimini Amerika’da tamamlamış olan Hakan Sabancı, futbolla yakından ilgileniyor. Sabancı koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. Hakan Sabancı uzun bir süre Aslışah Alkoçlar ile aşk yaşamıştır.

Aslışah Alkoçlar ile 1 yıllık ilişkilerini Ekim 2016’da bitiren Hakan Sabancı’nın adı Hadise ile anılmıştır. Daha sonra bu listeye Didem Soydan, Cansu Melis Karakuş gibi isimlerde eklenmiştir. Daha sonra ise Hakan Sabancı'nın Murat Boz'un eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştır.

Hakan Sabancı Hacı Ömer Sabancı’nın üçüncü oğlunun torunudur.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER