Günün flaş transfer haberleri (19 Ocak 2015)
Basında çıkan önemli transfer haberlerini sizler için derledik. İşte bomba transfer iddiaları.
Basında çıkan önemli transfer haberlerini sizler için derledik. İşte bomba transfer iddiaları.
Ersun Yanal'dan Erkan Zengin'e telefon! Eski öğrencisini arayıp, "Seni ilk maçta oynatmak istiyorum. Artık işi uzatma" diyen tecrübeli hoca, yönetimden de transferde acele etmesini istedi Trabzonspor'da Erkan Zengin bekleyişi devam ederken, teknik direktör Ersun Yanal'dan yönetim kuruluna, "Transferlerde acele edelim. Lig başlamadan tüm futbolcularla en azından bir hafta çalışmak istiyorum" uyarısı geldi. Bordo-mavili takımda, Akhisar Belediyespor'dan transfer edilen Uğur Demirok ile Kayserispor'dan alınan kaleci Hakan Arıkan takıma katılarak antrenmanlara başladılar. Transferi gündemde olan Eskişehirsporlu Erkan Zengin ile Aytaç Kara başta olmak üzere görüşülen 4-5 oyuncu içinse girişimler devam ediyor. Kampa katılmaları iyi olur Bu ortamda yöneticilerle bir toplantı gerçekleştiren Ersun Yanal'ın, "İlk yarıda istediğimiz çalışma ortamını maç yoğunluğu nedeniyle çok fazla yaşayamadık. Bu yüzden ara dönem bizim için çok önemli. Transferlerin bir an önce kampa katılmasını bekliyorum. İlk maçtan itibaren gerçek kimliğimizi sahaya yansıtıp herkese gücümüzü göstermeliyiz" diyerek çalışmaların hızlandırılmasını istediği öğrenildi. Bu hafta netleşir Tecrübeli teknik direktörün, eski öğrencisi Erkan Zengin'le de yeni bir telefon görüşmesi daha yaparak, "Seni ligdeki ilk maçta (Sivasspor) oynatmak istiyorum. Artık daha fazla uzatma bu işi. Gel bir an önce takıma katılıp, çalışmalara başla" dediği ifade ediliyor. Erkan'ın da Yanal'a ilgisinden dolayı teşekkür ettiği ve biraz daha süre istediği öğrenildi. Transferin bu hafta netleşmesi bekleniyor. (Fotomaç)
Fenerbahçe'den yılın bombası Drogba! Ara transferde yapacağı forvet takviyesi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, adeta deprem etkisi yapacak bir isim gündeme geldi: Didier Drogba... Geçen sezon sonunda Galatasaray'dan Chelsea'ye transfer olan golcü futbolcu, "yuvam" dediği Chelsea'de umduğunu bulamadı. Ligde 22 maçın sadece birinde 90 dakika oynayabilen ve genellikle son dakikalarda oyuna giren Drogba, forma umudunu kaybedince menajeri Pierre Frelot'a takım bulması talimatını verdi. İngiltere kaynaklı haberlere göre, Drogba, Chelsea menajeri Mourinho ve kulüp yöneticileriyle de görüşerek ayrılma isteğini dile getirdi. Bu beklenmedik talebi anlayışla karşılanan 36 yaşındaki golcüye bir de jest yapılacak ve bedelsiz olarak gitme şansı tanınacak. Menajeri, Drogba'nın ileri sürdüğü şart üzerine, şampiyonluğa oynayan ve uluslararası çapta bir kulüp bulmak için kolları sıvadı. Menajer Frelot'un, Drogba'nın Türkiye'yi çok sevmesi nedeniyle ilk olarak Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Fenerbahçe yönetiminin bu sürpriz teklife nasıl yanıt vereceği merak konusu. Kariyerini büyük bir kulüpte şampiyon olarak noktalamak isteyen Didier Drogba'nın, Fenerbahçe'nin forma satışlarını ve tribündeki seyirci sayısını büyük oranda artıracağı kesin. (Fotomaç)
Galatasaray ve Fenerbahçe bombaları patlatabilir Ligde 4. yıldız için kıyasıya bir yarışa giren Fenerbahçe ile Galatasaray'ın transferdeki hedefleri de ortak: İyi bir golcüyle kadroyu takviye etmek... Sarı-Lacivertliler, Dzeko için bastırıyor. Aslan ise Fernandao’dan vazgeçmiyor. İki yıldızın transferi konusunda bu hafta flaş gelişmeler yaşanabilir. Manchester'a teklif gitti 20. şampiyonluk için gözünü karartan Fenerbahçe, dünyaca ünlü bir golcüye imza attırarak rakiplerine göz dağı vermek istiyor. Listenin ilk sırasındaki isim olan Edin Dzeko’yu kiralamak için düğmeye basıldı. Manchester City’ye teklif yapıldı. İngiliz devi ‘tamam’ derse, bu kez Dzeko’yu ikna etme çabaları başlayacak. Yönetim bunu başarmak için 28 yaşındaki yıldıza hem ekonomik anlamda cazip bir teklif sunacak, hem de kazanılacak şampiyonluğun beraberinde 4. yıldız gibi tarihi bir başarıyı getireceği anlatılacak. Eğer Manchester City ve Dzeko’yla anlaşma sağlanırsa, yabancı kontenjanında yer açmak için Kadlec hemen başka bir takıma kiralanacak. İki koldan hucüm Hamza hocanın çok istediği Fernandao için yönetim iki koldan çalışıyor. Bir yandan Brezilyalı golcüyü sezon sonuna kadar kiralayan Bursaspor’u ikna etmek için görüşmeler devam ediyor. Cim Bom, Yeşil- Beyazlılar’ın kiralık sözleşmesini fesh etmesi için Pandev, Eboue ve Dzemaili’den birini vermeye hazır. Yönetim diğer yandan da Fernandao’nun bonservisini elinde bulunduran Paranaense ile pazarlıklara devam ediyor. Galatasaray, 2.5 milyon Euro’ya (6 milyon 750 bin TL) Brezilya ekibiyle anlaşmanın yollarını arıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, taraftara müjdeli haber vermek için gece gündüz çalışıyor. (Fanatik)