FUTBOL

Günün bomba transfer haberleri (16 Temmuz 2014)

Demba Ba Beşiktaş’a hayırlı olsun... Galatasaray, Sinan Bolat’ı bitiriyor... Almeida %99 Aslan’da... Beşiktaş’a Bryan Ruiz iddiası... İşte basında öne çıkan transfer iddiaları...

Günün bomba transfer haberleri (16 Temmuz 2014) - Sayfa 1

Demba Ba Beşiktaş’a hayırlı olsun... Galatasaray, Sinan Bolat’ı bitiriyor... Almeida %99 Aslan’da... Beşiktaş’a Bryan Ruiz iddiası... İşte basında öne çıkan transfer iddiaları...

Günün bomba transfer haberleri (16 Temmuz 2014) - Sayfa 2

Fenerbahçeli Messi'nin G.Saray pişmanlığı Fenerbahçe'ye "Messi" diye gelen Recep Niyaz'a zamanında Galatasaray'dan teklif geldiği genç yıldızın da şimdilerde bu teklifi kabul etmediği için pişman olduğu öğrenildi. Fenerbahçe'ye "Messi" diye gelen Aykut Kocaman zamanında 18'de kendisine yer bulan fakat geçen sezon Bucaspor'a kiralanan Recep Niyaz büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Topuk Yaylası kampına dahil edilmeyen genç oyuncunun Fenerbahçe'ye imza atmadan önce kendisini isteyen Galatasaray'a olumsuz cevap verdiği için üzüntü içinde olduğu ise gelen bilgiler arasında. Topuk Yaylası kampına dahil edilmediği ve bu kez kiralık değil satılarak takımdan gönderilmesi gündeme gelen Recep Niyaz'ın sürekli olarak, "Galatasaray'a gitseydim daha mı farklı olurdu?" diyerek dert yandığı bildirildi. Fenerbahçe'ye 17 yaşında gelen "genç" statüsünde sözleşme imzalayan Recep Niyaz, 18 yaşına geldiğinde Fenerbahçe ile sözleşme imzalamadan önce Abdürrahim Albayrak tarafından Galatasaray'a götürülmek istenmişti. (Fotospor)

Günün bomba transfer haberleri (16 Temmuz 2014) - Sayfa 3

Meireles'ten geri vites! West Ham'la görüşen Portekizli yıldız, kendisine 1.2 milyon euro teklif edilmesi üzerine Fener'de kalmaya karar verdi Fenerbahçe'nin Chelsea'den transfer ettiği Raul Meireles'in Ada'ya geri dönme hevesi kursağında kaldı. West Ham ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamayan Portekizli oyuncu, İngilizlerin istediği rakamı verememesinden dolayı gelecek sezonda da F.Bahçe'de devam etme kararı aldı. Yönetimden izin alarak West Ham'la transfer görüşmelerinde bulunan Meireles, Premier Lig'de oynamak ve Londra'da yaşamak istemesine rağmen, kendisine yapılan yıllık 1.2 milyon euro'luk teklif üzerine bu fikrinden tornistan etti! 30 yaşındaki futbolcu, 2014-15 sezonu için Fenerbahçe'den 2.5 milyon euro garanti, 10 bin euro da maç başına alacak. (Fotomaç)

Günün bomba transfer haberleri (16 Temmuz 2014) - Sayfa 4

Jimmy’e 2 milyon Euro Gençlerbirliği'nde geride kalan sezonda ortaya koyduğu performansın ardından dev takımları peşine takan Jimmy Durmaz'a, Yunanistan'dan talip çıktı. İsmi uzun süre Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin de listesinde yer alan İsveç Asıllı Türk futbolcu için Olympiakos’un, bonservisine karşılık 2 milyon Euro’luk bir teklif yaptığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, 25 yaşındaki hücumcuyu 5 milyon Euro’dan daha düşük bir bedele satmayı düşünmüyor. Bu arada Kırmızı-Siyahlılar, yabancı kontenjanında yer açmak için Ekigho ve Lekic’e gelecek uygun teklifleri değerlendirecek. (Fanatik)