SPOR MEDYASI

Güntekin Onay'dan çarpıcı açıklama

Güntekin Onay, NTV Spor'daki 'Kamp Günlüğü' programında Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin devre arası transfer çalışmalarını değerlendirdi.

Güntekin Onay'dan çarpıcı açıklama - Sayfa 1

NTV Spor yorumcusu Güntekin Onay, 4 büyüklerin transfer çalışmalarını değerlendirdi. Onay, özellikle Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin almayı düşündüğü oyuncular için çarpıcı ifadeler kullandı...

Güntekin Onay'dan çarpıcı açıklama - Sayfa 2

"BEŞİKTAŞ İÇİN EN DOĞRU İSİM BONY" "Beşiktaş'ın nasıl bir santrfora ihtiyacı olduğunu anlayabilmemiz için öncelikle Beşiktaş'ın bu sezonki oyun yapısını dikkate almamız gerekiyor. Beşiktaş, sürekli kapalı savunmalar karşısında oynayan ve onları aşmaya çalışan bir takım. Şenol Güneş'in tarif ettiği santrfor tipi, bitirici özelliği olan ve rakip stoperlerin arasında topla buluştuğu zaman arkadaşlarına servis yapabilecek biri. Babel, Cenk ve Talisco gibi oyunculara top atabilmeli. Aynı zamanda oyun zekası yüksek olmalı. Gündemdekiler içinde en iyisi Wilfried Bony. Hem kariyeri hem de oynadığı kulüpler itibariyle Beşiktaş'ın forvet sorununu çözebilecek bir isim."

Güntekin Onay'dan çarpıcı açıklama - Sayfa 3

"HUNTELAAR, VAN PERSIE GİBİ OLABİLİR" Beşiktaş için Huntelaar adı geçiyor. O da Ekim ayından beri hiç oynamamış. Ajax'ta iken dünyanın en iyi genç santrforu idi. Sonra Real Madrid, Milan ve Schalke'ye gitti. Arkasından çapraz bağ sorunu yaşadı. Dikkat edin o günden beri iyi oynamıyor. Beşiktak Huntelaar'ı transfer ederse büyük riske girmiş olur. Aynı Van Persie gibi bir maç var, üç maç yok olabilir.

Güntekin Onay'dan çarpıcı açıklama - Sayfa 4

"UMARIM AYNI SCOUT EKİBİ DEĞİLDİR!" "Mitrovic, seyrettiğimiz bir ligde oynayan futbolcu değil. Rijeka takımında iyi bir çıkış yakalayan genç bir oyuncu. Milli takımda da yeni oynamaya başladı. Gelişmeye açık bir oyuncu olduğu söyleniyor. Ancak Beşiktaş seviyesinde bir takımda iyi performans göstermesi için zaman gerekiyor. Mitrovic'i araştıran ve tavsiye eden scout ekibi ile, Franco'yu ve Milosevic'i bulan scout ekibi umarım aynı değildir!"