BEŞİKTAŞ

Güneş'ten Gomez'e uyarı geldi!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, hafta sonunda oynanan Sivasspor maçında kaçırdığı gollerden sonra tepki alan Mario Gomez'e sahip çıktı

Güneş'ten Gomez'e uyarı geldi!

Sivas maçı ardından Gomez'e sahip çıkan Güneş; oyuncusunu "Bu goller kaçarsa herkes seni yerden yere vurur, ama gol attığın sürece de göklere çıkartılırsın" diyerek motive ediyor.

Futbol kamuoyu tarafından sert bir dille eleştirilmesine bir anlam veremediğini ifade eden Alman forvetle özel olarak görüşen tecrübeli çalıştırıcı, bu tür konuları kafasına takmaması gerektiğini ifade etti. 

Baş tacı olursun

Fotomaç'ın haberine göre; Güneş'in Gomez'e, şu anda kendisinin Türkiye'nin en popüler oyuncusu olduğunu böyle zamanlarda sadece Türk medyasının değil Avrupa medyasının da kendisini manşetlere taşıdığını belirterek, gol attığında kimi zaman gereğinden fazla övüleceğini, kaçırdığı zamanda aynı şekilde yerden yere vurulacağını hatırlattı.

Alman forvetten hiçbir şekilde moralini bozmamasını isteyen Şenol Güneş, "Canımızın sıkılmaması için yakaladınız mı atacaksınız! Gol attığın sürece göklere çıkartılırsın, ama bu goller kaçarsa da herkes seni yerden yere vurur. Bu tarz durumlara alışık olman gerekiyor. Türkiye'deki futbolseverler, Almanya ve İtalya'dan daha acımasız olabilir. Ama şunu da unutma, sen işini yaptığın sürece her zaman baş tacı olursun" ifadesini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER