YEREL HABER

Gümüş yumruğa Kartal'dan ödül

Türkiye Boks Federasyonu Başkan Vekili Hasan Kartal, Ankara'lı Beyza Saraçoğlu'nu elde ettiği büyük başarıdan dolayı ödüllendirdi.

Gümüş yumruğa Kartal'dan ödül
Türkiye Boks Federasyonu Başkan Vekili Hasan Kartal 16-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında Tayvan'da yapılan Yıldız Genç Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası 46 kiloda Ülkemize Gümüş madalya kazandıran Ankara'lı Beyza Saraçoğlu'nu elde ettiği büyük başarıdan dolayı ödüllendirdi.  
 
Kartallar Holding'de yapılan ödül töreninde Hasan Kartal Altındağ'ın gururu Gümüş yumruğa burma bilezik ve cumhuriyet altını hediye etti.   
 

 
Saraçoğlu'nun elde ettiği başarının çok büyük olduğunu söyleyen Federasyon Başkan Vekili Hasan Kartal, ''Olimpiyat Oyunlarında madalya kazanmak için federasyonumuz altyapı çalışmalarına büyük önem veriyor. Beyza kızımızda alt yapıdan yetişip dünya arenasında yarışıp madalya ile döndü, ileride daha büyük başarılar elde edeceğinden eminim'' dedi.  
 
Yönetim Kurulu üyesi Atilla Alatepe tarafından doğum günü unutulmayan Beyza Saraçoğlu şampiyona öncesi ve şampiyona esnasında kendine destek olan başta Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.  
 
Başkan Vekili Hasan Kartal'a Ağustos ayında Macaristan'da yapılacak Avrupa Şampiyonasında Ankara'ya Altın madalya getirme sözü verdi.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER