ANTALYASPOR

Gültekin Gencer'den taraftar tepkisine isyan

Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Kayserispor maçından sonra taraftarların teknik direktör Yusuf Şimşek’in istifasını istemesiyle ilgili, "Maçlardan sonra taraftar tepkilerini konuşacaksak yöneticilik yapmamıza gerek yok" dedi.

Gültekin Gencer'den taraftar tepkisine isyan

Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Kayserispor maçından sonra taraftarların teknik direktör Yusuf Şimşek’in istifasını istemesiyle ilgili, "Maçlardan sonra taraftar tepkilerini konuşacaksak yöneticilik yapmamıza gerek yok" dedi.

Spor Toto Süper Lig’de son haftalarda istenen sonuçları alamayan Antalyaspor'da, Kayserispor maçı sonrası taraftarlar teknik direktör Yusuf Şimşek'in istifasını istemişti.

Galatasaray'a Serdar Özkan soruşturması

Yaşananları değerlendiren kulüp başkanı Gültekin Gencer, "Her maçtan sonra hoca ve taraftar tepkilerini konuşacaksak burada yöneticilik yapmamıza gerek yok. O zaman yöneticiliği taraftarın yapması gerekiyor. Biz şehri nasıl ayağa kaldırmasını bildiysek, en fazla seyircisi olan 3 stattan bir tanesi Antalyaspor stadıysa, bu aşamalara geldiysek, bunu daha fazla nasıl arttırabiliriz, bu konuda da kim hata yapıyorsa onları nasıl düzeltmemiz gerektiğini konuşmamız lazım.

Tabi sportif başarı da olduktan sonra biz inanıyoruz ki sezon sonunda, sezon başında iddia ettiğimiz ortalama 15 bin seyircinin hayal olmadığını göreceğimizin en önemli işaretiydi. Şanslı sonuçlar aldık. İster istemez sonuçlar olarak teknik heyetten ve futbolculardan hesap soracağız. Maçtan sonra istemediğimiz, olmamasını istediğimiz, bir takım konularda karar verici merci yönetim kurulu olduğu için istenmeyen görüntüler ile karşı karşıya kaldık” diye konuştu.

“LOKMAN VE RIDVAN ŞİMŞEK’E 50’ŞER BİN LİRA CEZA VERDİK”

Birkaç gündür teknik heyetle ister istemez gerginliklerin olduğunu dile getiren Gencer, “Bu yaşananlar karşısında bir takım yaptırımlar istedik. İstemek de zorundayız. Sosyal medyada cumartesi akşamından itibaren çıkan bir takım göstergeler vardı" dedi ve şöyle devam etti:

Yusuf Şimşek'ten istifa çağrılarına cevap

Bunların neticesinde de zaten dün yönetim kurulu olarak da ilk olarak ceza verdiğimiz kişiler Lokman Gör ile Rıdvan Şimşek’e 50’şer bin lira para cezası kestik. Bunu kendilerine ilettik. Bugün de yine Ozan İpek ile ilgili bir görsel ortaya çıktı. Onun maç esnasında ya da maç sonrasında Antalya’da olmadığı ile ilgili belirleyici bir unsur olmadığından dolayı ceza kesmek yerine ihtar verdik. Çünkü ötekilerinin affedilecek bir tarafı yoktu. Birisinin Antalyaspor forması altında maçtan sonra gittiği kuaförde elinde izmarit ile çekilmiş bir fotoğrafı vardı. Daha büyük cezalar da verilebilirdi ama ortamı germenin anlamı yok” şeklinde konuştu.

Teknik direktör Yusuf Şimşek’in kadrosunda doku uyuşmazlığından kaynaklanan değişikliğe de gidildiğini belirten Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Eskişehirspor'da Lawal kadro dışı bırakıldı

“Bunun yanında doku uyuşmazlığından dolayı hocamız bir kişi ile çalışmayacağını bize bildirdi. Biz de bunu anlayışla karşıladık. Bunun yanında altyapıdan sorumlu hocanın yardımcılarından Ali Postacı’nın yerine hepimizin çok yakından tanığını Mehmet Uğurlu kardeşimizi getirdi. Artık altyapıdan bu kardeşimiz sorumlu, altyapının başına Mehmet Uğurlu kardeşimizi getirdik.”

Devre arasının yaklaştığını ve bir takım görüşmeler yapmak için İtalya’ya gideceklerini ifade eden Gültekin Gencer şöyle konuştu:

“İç dış her şeyi takip ediyoruz. Şu ana kadar hiçbir konuyu aksatmadık, aksatmak da istemiyoruz. Bir takım görüşmeler yapmak üzere İtalya’ya gidiyoruz. Yaptığımız görüşmeler ve seyahatler tamamen Antalyamız için. Takımın geleceği ile ilgili seyahatler. Son haftalarda ciddi düşüşler olduğunu görüyoruz. Arada bir Bursa galibiyeti var. Bu da bizim kursağımızda kaldı. Son maçlarda alınan beraberlikler ve yenilgiler tabii ki bizi çok üzdü. Arkadaşlarımız görevinin başında çalışmaya devam ediyor. İlk günlere dönmenin sözünü de verdi bize. İnşallah Galatasaray maçı ile birlikte çıkışı hep birlikte yakalarız

“İTALYA’DA HER ŞEY OLABİLİR”

İtalya seyahatine Antalyaspor’un menfaatleri için gittiklerini de sözlerine ekleyen Gencer, “Her şey olabilir. Yıldız görüşmesi de olabilir. Kulüpler bazında bir takım görüşmeler yapacağız” dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER