DÜNYADAN FUTBOL

Güiza önderliğinde gelen zafer

La Liga'nın 20. haftasında Getafe, deplasmanda Levante'yi 2-1 mağlup ederken karşılaşmanın ilk golünü eski Fenerbahçeli Daniel Guiza kaydetti.

Güiza önderliğinde gelen zafer
İspanya La Liga'nın 20. haftasında eski Fenerbahçeli Daniel Guiza'nın formasını giydiği Getafe, deplasmanda ligin flaş takımlarından Levante ile karşılaştı.

Deneme

Ciudad de Valencia'da oynanan müsabakada son 5 maçında 3 galibiyet 2 beraberlik alan Getae, 4 haftadır galibiyete hasret olan Levante'yi 2-1 mağlup etti.

Getafe'nin sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği Guiza karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, 32. dakikada attığı golle takımını öne geçiren isim de oldu. Bu gol bu sezon ligdeki 18. maçına çıkan Guiza'nın 3. golü oldu.

Getafe 82. dakikada Diego Castro ile farkı ikiye çıkarırken, Guiza 84. dakikada yerini Miguel Torres'e bıraktı. Karşılaşmanın 90. dakikasında Albert Lopo kırmızı kart görürken bu pozisyonda Levante bir penaltı kazandı. Ruben Suarez penaltıdan attığı gol ile karşılaşmanın skorunu belirleyen isim oldu: 1-2

Getafe bu galibiyetle puanını 27'ye çıkartırken Avrupa Kupaları'na katılmak için iddialı bir konuma geldi, Levante ise 31 puanla 4. sırada kaldı.

21. haftada Getafe kendi evinde lider Real Madrid'i konuk ederken, Levante sahasında Racing Santander'den 3 puan almaya çalışacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER