DÜNYADAN FUTBOL

Guardiola Mancini ve Pereira'nın yolunda

Bayern Münih - Ingolstadt maçında, Pep Guardiola ile Lahm arasında gerçekleşen bir olay daha önce Fenerbahçe ile Galatasaray arasında atışmaya da neden olan bir anı hatılattı.

Guardiola Mancini ve Pereira'nın yolunda

Almanya Bundesliga'da 16. hafta mücadelesinde Bayern Münih'in evinde Ingolstadt'ı konuk ettiği mücadelede Türk sporseverlerin daha önce birkaç kez karşılaştığı bir olay yaşandı.

Maçın 57. dakikasında teknik direktör Pep Guardiola'nın taç kullanmak için kulübeye yakın bir yere gelen takım kaptanı Philipp Lahm'a kağıtta yazılan bir not verdiği görüldü.

Bayern Münih zorlandı ama kazandı!

0-0 giden mücadele bu nottan sonra Bavyera ekibi 65'te Lewandowski ve 75'te de notu alan Lahm'la bulduğu gollerle maçı 2-0 kazandı.

Maç sırasında Pep Guardiola ve Lahm arasında yaşanan not alışverişi akıllara Türkiye'de yaşanan olayları getirdi.

MANCINI İLE BAŞLAMIŞTI

Galatasaray'ı 2013-2014 sezonunda çalıştıran İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin bazı maçlarda, karşılaşma oynanırken futbolcuları yanına çağırarak onlara verdikleri notlar hakkında birçok yorum yapılmıştı.

Mancini bunun savunmasını 'Kağıt fikri Galatasaray'dayken ortaya çıktı, bunun nedeni dil sorunuydu' olarak yapmıştı.

FENERBAHÇELİ OYUNCULAR DA SAHADA KAĞIT DOLAŞTIRDILAR

2013-14 sezonun şampiyon tamamlayan Fenerbahçe'de oyuncular, o sezonun son haftalarında sahasında Karabükspor'u ağırladığı maç sırasında aralarında bir kağıt dolaştırmış, en son Volkan Demirel'e gelen kağıttan "Şampiyon Fenerbahçe" yazısı çıkmıştı.

PEREIRA SÜRDÜRDÜ

Aynı olayı Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira da gerçekleştirdi. Şampiyonlar Ligi 3. öneleme ilk maçında Şükrü Saracoğlu'nda Shakhtar Donetsk'i konuk eden Sarı Lacivertliler'de Portekizli teknik adam, Josef de Souza ile birlikte Diego Ribas'a bir not göndermişti.

BU KEZ GALATASARAY'DAN YANIT GELDİ

Pereira ile yeniden gündeme gelen kağıt olayında bu kez Galatasaraylı oyuncular eski antrenörleri Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter takımıyla Türk Telekom Arena'da yaptığı maçın ilk dakikalarında Selçuk, Burak ve Sneijder arasında bir kağıt dolaşmış ve en son Mancini'ye gelen kağıtta dört tane yıldız olduğu ortaya çıkmıştı.

ŞİMDİ DE GUARDIOLA

Guardiola, taç atışı kullanmak için çizgiye gelen Lahm'ın eline notu tutuşturdu.

İspanyol teknik adam da Bayern Münih başında Lahm'a notu vererek Mancini ve Pereira'ya katılmış oldu. Bu olay Almanya'nın spor gündeminde günün en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Yorumlar
TREND HABERLER