GALATASARAY

Grosskreutz'un izni bitiyor

Yönetimin haftada iki gün izin verdiği Galatasaraylı Kevin Grosskreutz, bu izinler günlerini takımın maç yaptığı haftasonunda Almanya'da kullanıyor.

Grosskreutz'un izni bitiyor

Galatasaray'ın lisans sorunu nedeniyle oynatamadığı futbolcusu Kevin Grosskreutz ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı.

Grosskreutz’un haftada en az iki gün izin yaptığı belirlendi. Genellikle takımın maçlarını oynadığı hafta sonları bu izni kullanan ve soluğu ülkesinde alan tecrübeli futbolcunun, Şampiyonlar Ligi maçlarının oynandığı hafta içi karşılaşmalarında da iznini birleştirdiği dile getirildi.

Bunu da gördük! Beşiktaş maçında skandal!Beşiktaş-Lokomotiv Moskova maçı için İstanbul'a gelen Rus taraftarlar tribünlerde şok görüntüler sergiledi.

Son olarak Benfica-Galatasaray maçı sırasında da ülkesinde bulunan Alman oyuncu, burada bir olaya karışarak karakolluk olunca, izin konusu yönetim tarafından masaya yatırıldı. Altyapısından yetiştiği Kemminghausen kulübünün tesislerinde koşarken, kendisini izleyen annesinin başka bir kadınla tartışması üzerine kavgaya karışan oyuncunun karakolluk olması rahatsızlık yarattı.

RAPOR BEKLENECEK

Yönetim, teknik kadronun vereceği rapora göre haftada en az iki gün izin kullanan Kevin Grosskreutz’un durumunu gözden geçirecek.

Kevin Grosskreutz, lisansı olmadığı için sadece idmanlara çıkıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER