1.LİG

Göztepe'de Sergen Yalçın sesleri

PTT 1. Lig'de hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezon geçiren Göztepe'de Sergen Yalçın'ın takımın başına geçeceği iddia edildi

 Göztepe'de Sergen Yalçın sesleri

PTT 1. Lig'de hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezon geçiren Göztepe, Süper Lig hedefini önümüzdeki döneme ertelerken, Başkan Mehmet Sepil'in yeni sezonda takımı Sergen Yalçın-Emrah Yıldız ikilisine emanet etmeyi planladığı öğrenildi.

Her fırsatta kadro yapılanmasında hata yaptıklarını ve teknik adam konusunda istikrarı yakalayamadıklarını ifade eden Başkan Sepil'in teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın'ı, sportif direktörlüğe ise Emrah Yıldız'ı getirmeyi düşündüğü belirtildi. Sepil'in şu an teknik sorumlu olarak takımın başında olan Mehmet Aurelio'yu da yardımcı antrenör olarak teknik kadroda tutmak istediği kaydedildi.

Başkan Sepil'in önümüzdeki hafta ilk görüşmeyi gerçekleştireceği Emrah Yıldız, 2012-2013 sezonunda Süper Lig'de yer aldığı dönemde sportif direktör olarak çalıştığı Elazığspor'da bu sezon başında yine göreve gelirken, ocak ayında bordo beyazlı kulüple yollarını ayırıp Gençlerbirliği ile anlaştı. Yıldız halen Başkent ekibinde aynı görevi sürdürüyor.

Samsunspor stadyumuna kavuşuyor


Beşiktaş'ın ve milli takımın unutulmaz futbolcularından Sergen Yalçın ise teknik adamlık kariyerine Beşiktaş'ta başladı. Siyah beyazlılarda A2 Takımı'yla ilk antrenörlük deneyimini yaşayan Yalçın, 2013-2014 sezonunda Süper Lig'de Gaziantepspor'u, 2014-2015'te de Medicana Sivasspor'u çalıştırdı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER