GENÇLERBİRLİĞİ

Göztepe üst üste 3. galibiyetini aldı

Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup eden Göztepe, üst üste 3. galibiyetini aldı.

Göztepe üst üste 3. galibiyetini aldı

Süper Lig'de 5. haftada konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup eden Göztepe, üst üste 3. galibiyetini aldı.  Ligde sadece 1 puanı bulunan Gençlerbirliği ise üst üste 4. yenilgisini aldı.

Sezona 2-2'lik Fenerbahçe beraberliğiyle başladıktan sonra Kayserispor'a 1-0 mağlup olan Göztepe, Trabzonspor (3-2) ve Osmanlıspor (2-0) galibiyetlerinin ardından Gençlerbirliği engelini 3-2'lik skorla geçti.

Ligde üst üste 3. galibiyetini elde eden ve puanını 10'a çıkaran Göztepe, averajla 3. sırada yer aldı.

Lige Kardemir Karabükspor beraberliğiyle başladıktan sonra 3 maçını kaybeden Gençlerbirliği ise Göztepe mağlubiyetiyle art arda 4. yenilgisini yaşadı. Gençlerbirliği'nde Ümit Özat'tan sonra göreve gelen teknik direktör Mesut Bakkal, 2. maçında da puanla tanışamadı. Haftaya 1 puan ve averajla son sırada giren Gençlerbirliği, averajla Osmanlıspor'u geride bıraktı ve 17. sıraya yükseldi.

Bülent Uygun'dan flaş istifa kararı!

İLK YARIDAN DAKİKALAR
5. dakikada Tayfur'un arka direğe yaptığı ortada Gouffran topla buluştu. Gouffran'ın vuruşunda top kaleci Hopf'da kaldı.
16. dakikada ceza sahasında topla buluşan Uğur'un vuruşunda top üstten auta gitti.
30. dakikada Scarione ile kullanılan serbest vuruşta Hopf topu son anda kornere çeldi.
31. dakikada Sabri'nin rakibini çalımlayarak yaptığı ortada Gençlerbirliği savunması topu uzaklaştırdı.
37. dakikada Sabri önce rakibini çalımladı ardından ortaladı ve topla buluşan Scarione'nin vuruşunda meşin yuvarlak rakip ağlarla buluştu. 1-0 
38. dakikada Kadu'nun pasında ceza sahası içinde topla buluşan Tayfur Bingöl kafa vuruşuyla ağları sarstı. 2-0
40. dakikada kullanılan köşe vuruşunda ceza alanı içindeki karambolde topla buluşan Skuletic yakın mesafeden topu ağalara gönderdi. 2-1

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
56. dakikada ceza alanı içinden Khalili'nin sert vuruşunda kaleci Beto topu uzaklaştırdı.
57. dakikada sağ kanattan Tayfur'un yaptığı ortada ceza alanı içinde topla buluşan Castro, meşin yuvarlağı Gouffran'a aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda kaleci Hopf topu kornere uzaklaştırdı.
63. dakikada Khalili'nin ceza alanı dışından attığı sert şutta kaleci Beto topu çeldi. Dönen topu kaleye gönderen Skuletic'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ancak Skuletic ofsayt pozisyonunda olduğu için gol geçerlilik kazanmadı.
76. dakikada Göztepe farkı 2'ye çıkardı. Traore'nin pasıyla sol kanatta topla buluşan Jahovic, meşin yuvarlakla ceza alanına girdikten sonra çapraz pozisyonda yaptığı vuruşla topu filelere gönderdi: 3-1
87. dakikada sağ kanattan Ahmet İlhan Özek'in ortasında arka tarafta topla buluşan Serdar Özkan meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 3-2

Göztepe

Seyirci sayısı

Geçen sezondan 2 maçlık seyircisiz oynama cezasını tamamlayan ve Gençlerbirliği karşılaşması ile iç sahada taraftarıyla buluşan Göztepe'yi, 7 bin 880 taraftarı yalnız bırakmadı.

Konuk Gençlerbirliği'nin ise 43 taraftarı, karşılaşmayı tribünden izledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER