SİVASSPOR

Göztepe Sivasspor maçı sonucu ve özeti

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Göztepe kendi evinde ağırladığı D.G. Sivasspor'u 1-0 mağlup etti ve 6 hafta sonra ilk kez kazandı.

Göztepe Sivasspor maçı sonucu ve özeti

Süper Lig'in 23. haftasında Göztepe, sahasında Sivasspor'u konuk etti. Göztepe, Sivasspor'u 1-0 mağlup ederek 7 hafta sonra galibiyetle tanıştı.

Göztepe'ye galibiyeti getiren tek gol, maçın 35. dakikasında Demba Ba'dan geldi. Sabri Sarıoğlu'nun pasını iyi kontrol eden Demba Ba, ceza sahasının dışından vurduğu sert şutla harika bir gol attı ve Göztepe'ye galibiyeti getirdi.

GÖZTEPE PUANINI 36'YA ÇIKARDI : 7 maç sonra kazanan Göztepe, bu galibiyetle birlikte puanını 36'ya çıkarttı ve 7. sıraya yükseldi. 3 maç sonra kaybeden Sivasspor ise 34 puanla 8. sıraya geriledi.

Süper Lig'in 24. haftasında Göztepe, Başakşehir deplasmanına konuk olacak. Sivasspor ise Antalyaspor deplasmanına çıkacak.

MAÇTAN DAKİKALAR : 5'inci dakikada Sabri'nin sağ kanattan yaptığı ortada topla buluşan Gouffran'ın sert şutunda kaleci Tolgahan gole izin vermedi.
11'inci dakikada Sabri sağdan kanattan ortaladı, arka tarafta topla buluşan Gouffran'ın vuruşunda meşin yuvarlak yandan dışarı gitti.
35'inci dakikada Göztepe öne geçti. Ceza sahası dışında rakibinden topu kapan Demba Ba, ceza alanı dışı sol çaprazından sert vurdu ve top ağlarla buluştu: 1-0.
48'inci dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Cyriac'ın vuruşunda topa müdahale eden Leo tehlikeyi savuşturdu.
58'inci dakikada kontratağa kalkan Göztepe'de sol çaprazdan ceza sahasına giren Demba Ba'nın şutu Sivasspor savunmasından döndü.
70'inci dakikada Halil'in pasında Castro topa ceza sahası dışından sert vurdu, kaleci Tolgahan meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi.
82'nci dakikada Sivasspor tehlikeli geldi. Sağ çaprazdan ceza alanına giren Kone'nin pasında Robinho kale dibinden topa dokunamadı, önemli fırsat kaçtı.
Kalan dakikalarda iki takımın da çabaları sonucu değiştirmedi, kazanan 1-0'lık sonuçla Göztepe oldu.

Yeni Malatyaspor-Kardemir Karabükspor maçı golleri ve özeti

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER