FENERBAHÇE

Göztepe-Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı.

Göztepe-Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda İzmir temsilcisi Göztepe ile karşı karşıya geldi.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

Mücadele ilk 10 dakikasında 2 gol oldu. Konuk ekip Fenerbahçe organize bir atak sonucunda Alper Potuk'la 5. dakikada öne geçti.

Göztepe ise bu gole 3 dakika sonra Castro'yla cevap verdi. Castro'nun ceza sahası dışından yaptığı vuruşta Volkan topu kontrol etmek isterken elinden kaçırdı ve meşin yuvarlak filelerle buluştu.

Taraflar ilerleyen dakikalarda hızlı ataklar ve kanat organizasyonlarıya pozisyon buldu ancak bu ataklardan gol çıkmadı. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 sona erdi.

İKİNCİ YARI HIZLI BAŞLADI

İki takım da ikinci yarıya istekli başladı. Fenerbahçe Mehmet Topal'la gole yaklaştı ancak top direğe takıldı.

Göztepe ise 57. dakikada Scarione'nin düzgün vuruşuyla golü buldu ve 2-1 öne geçti. Bu golden sonra Fenerbahçe baskısını iyice artırdı.

Sarı-lacivertli takım Valbuena'nın ortasında Skrtel'in kafa vuruşuyla 64. dakikada beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda iki takım da bulduğu pozisyonlardan yararlanamayınca mücadelede 2-2 beraberlikle sona erdi.

HAFTAYA TRABZONSPOR MAÇI VAR

Aykut Kocaman yönetiminde ilk maçınına çıkan Fenerbahçe, Göztepe deplasmanında 2 puan bıraktı ve lige iyi bir başlangıç yapamadı. Sarı-lacivertliler Süper Lig'in 2. haftasında evinde Trabzonspor'u konuk edecek.

Göztepe-Fenerbahçe maçından kareler

GÖZTEPE: 2 - 2 :FENERBAHÇE

Maç Sonu: Hakem maçı bitiren düdüğü çalıyor.

90+5. dakika: Taktik bir değişiklik; Ezequiel Scarione oyundan çıkıyor ve yerine Doğanay Kılıç oyuna dahil oluyor. Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti. Tayfur Bingöl orta yapıyor. Martin Skrtel topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

90+4. dakika: Ezequiel Scarione ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor. Fenerbahçe kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Fenerbahçe takımından Muhammed Samed Karakoc, André Castro ile mücadele ederken rakibine tehlikeli bir müdahalede bulunuyor. Muhammed Samed Karakoc için sarı kart çıktı. 

90+3. dakika: Mathieu Valbuena serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. Adis Jahovic topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Mathieu Valbuena orta yapıyor. Martin Skrtel çok önemli bir gol pozisyonu yakalıyor, ancak oyuncunun kafa vuruşu kaleyi bulmuyor!Göztepe takımından Beto zaman geçirdiği için sarı kart görüyor. Göztepe kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

90+2. dakika: Alper Potuk orta yapıyor. Halil Akbunar topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Fenerbahçe rakip sahada taç atışını kullanıyor. Göztepe takımından Ezequiel Scarione, Souza ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.André Castro itirazdan dolayı sarı kartı görüyor.

90+1. dakika: Maçın dördüncü hakemi dakika uzatma oynanacağını gösterdi. 

90. dakika: Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti. Taktik bir değişiklik; Nabil Ghilas oyundan çıkıyor ve yerine Tayfur Bingöl oyuna dahil oluyor.

89. dakika: Sabri Sarıoğlu itirazdan dolayı sarı kartı görüyor. Göztepe kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Fenerbahçe takımından Martin Skrtel, Adis Jahovic ile mücadele ederken rakibine tehlikeli bir müdahalede bulunuyor.

88. dakika: Göztepe şimdi kontraatağa kalkıyor. Fenerbahçe kale vuruşuyla oyuna başlayacak. 

86. dakika: Fenerbahçe atağında Mehmet Topal ofsayta düşüyor. 

85. dakika: Fenerbahçe atağında Alper Potuk ofsayta düşüyor. Taktik bir değişiklik; Roman Neustaedter oyundan çıkıyor ve yerine Muhammed Samed Karakoc oyuna dahil oluyor.

84. dakika: Ezequiel Scarione orta yapıyor. Mehmet Topal topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Göztepe takımından André Castro, Mehmet Topal ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

83. dakika: Göztepe kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

82. dakika: Mathieu Valbuena ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor. Göztepe kale vuruşuyla oyuna başlayacak. 

81. dakika: Sabri Sarıoğlu orta yapıyor. Mauricio Isla topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Mathieu Valbuena ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor. Göztepe kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

80. dakika: Fenerbahçe rakip sahada taç atışını kullanıyor. Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti.

79. dakika: Martin Skrtel, Adis Jahovic tarafından faulle durduruldu.

78. dakika: Fenerbahçe rakip sahada taç atışını kullanıyor.

77. dakika: Taktik bir değişiklik; Yoan Gouffran oyundan çıkıyor ve yerine Halil Akbunar oyuna dahil oluyor. Fenerbahçe takımından Mauricio Isla orta yaparak topu ceza sahasına göndermeye çalışıyor, ancak rakip oyuncu bunu engelliyor. Beto çıkıyor ve topa hakim oluyor.

76. dakika: Aatif Chahechouhe şutunu çekiyor, ancak top çok farklı bir şekilde dışarı gidiyor. Deplasman takımı şu anda rakibini baskı altına almış durumda. Göztepe takımından Sabri Sarıoğlu, Souza ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

75. dakika: Göztepe takımından Leo Schwechlen, Alper Potuk ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti.

74. dakika: Sakatlanan Leo Schwechlen tedavi edilmek üzere saha kenarına alınıyor. Oyun yeniden başladı. Leo Schwechlen oyuna tekrar dahil oldu.

73. dakika: Fenerbahçe takımından Mauricio Isla orta yaparak topu ceza sahasına göndermeye çalışıyor, ancak rakip oyuncu bunu engelliyor. Aatif Chahechouhe tarafından çekilen şut rakip oyuncudan döndü. Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda. Leo Schwechlen sakatlık geçiriyor ve tedavisi sağlık görevlileri tarafından yapılıyor.

72. dakika: Ezequiel Scarione serbest vuruşu kullanıyor, ancak top dışarı gidiyor. Fenerbahçe kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Ahmethan Koese topa elle müdahale ediyor.

71. dakika: Fenerbahçe takımından Roman Neustaedter, Nabil Ghilas ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

70. dakika: Göztepe rakip sahada taç atışını kullanıyor. Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti.

68. dakika: Kadu, Robin van Persie ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor. Taktik bir değişiklik; Nabil Dirar oyundan çıkıyor ve yerine Aatif Chahechouhe oyuna dahil oluyor. Taktik bir değişiklik; Robin van Persie oyundan çıkıyor ve yerine Ahmethan Koese oyuna dahil oluyor.

67. dakika: Ezequiel Scarione tarafından çekilen şutta topu kaleci çeliyor.

66. dakika: Göztepe takımından Yoan Gouffran, Mathieu Valbuena ile mücadele ederken rakibine tehlikeli bir müdahalede bulunuyor.

65. dakika: Sabri Sarıoğlu orta yapıyor. Martin Skrtel topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti. 

64. dakika: Göztepe takımından Yoan Gouffran, Mathieu Valbuena ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Mathieu Valbuena serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. GOL - Fenerbahçe golü buldu.

60. dakika: Yoan Gouffran, İsmail Köybaşı ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor. Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti.

59. dakika: Göztepe kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

57. dakika: Göztepe rakip sahada taç atışını kullanıyor. Souza topu uzaklaştırmaya çalışırken kötü bir vuruşla takımı için tehlike yarattı.
 GOL! - golü atan oyuncu Ezequiel Scarione.

56. dakika: Alper Potuk topa elle müdahale ediyor.

55. dakika: Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti. Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda. Oyun yeniden başladı.

54. dakika: Yoan Gouffran ceza sahasının dışından şutunu çekiyor, ancak kaleci kurtarıyor. Fenerbahçe atağında Robin van Persie ofsayta düşüyor. Göztepe rakip sahada taç atışını kullanıyor. 

53. dakika: Fenerbahçe rakip sahada taç atışını kullanıyor. Fenerbahçe takımından Alper Potuk orta yaparak topu ceza sahasına göndermeye çalışıyor, ancak rakip oyuncu bunu engelliyor. Beto çıkıyor ve topa hakim oluyor.

52. dakika: Mehmet Topal tarafından yapılan kafa vuruşunda top direkten dönüyor ve oyuncu çok büyük bir gol şansından yararlanamıyor! Beto çıkıyor ve topa hakim oluyor. Sabri Sarıoğlu orta yapıyor. Fenerbahçe kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

51. dakika: Robin van Persie serbest vuruşu kullanıyor, ancak rakip oyuncudan geri dönüyor. Nabil Dirar orta yapıyor. 

50. dakika: Mehmet Topal, Adis Jahovic ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor. Göztepe takımından Kadu, Alper Potuk ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti.

49. dakika: Mathieu Valbuena serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. Sabri Sarıoğlu topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

48. dakika: Oyun yeniden başladı. Fenerbahçe rakip sahada taç atışını kullanıyor. Göztepe takımından Kadu, Alper Potuk ile yaptığı mücadele sırasında rakibini çekiyor.

47. dakika: Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda.

46. dakika: İkinci yarı başladı. Fenerbahçe rakip sahada taç atışını kullanıyor.

Devre Arası: Ve hakem ilk yarıyı bitiriyor.

45+2. dakika: Göztepe rakip sahada taç atışını kullanıyor. Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti.

45+1. dakika: Göztepe rakip sahada taç atışını kullanıyor.

45. dakika: Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti. Maçın dördüncü uzatma oynanacağını gösterdi.

44. dakika: Fenerbahçe atağında Mehmet Topal ofsayta düşüyor.

43. dakika: Mathieu Valbuena serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. André Castro topu kornere göndererek uzaklaştırıyor. Fenerbahçe adına Mathieu Valbuena sol taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor.Ezequiel Scarione topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

42. dakika: Mauricio Isla orta yapıyor. Sabri Sarıoğlu topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Göztepe takımından Yoan Gouffran, Mathieu Valbuena ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

40. dakika: Fenerbahçe atağında Mauricio Isla ofsayta düşüyor. Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti.

38. dakika: Mauricio Isla orta yapıyor. Robin van Persie çok önemli bir gol pozisyonu yakalıyor, ancak oyuncunun kafa vuruşu kaleyi bulmuyor! Göztepe kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Göztepe takımından Adis Jahovic, İsmail Köybaşı ile yaptığı mücadele sırasında rakibini çekiyor. 

37. dakika: Nabil Dirar tarafından çekilen şut rakip oyuncudan döndü. Fenerbahçe rakip sahada taç atışını kullanıyor.

36. dakika: Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti.

34. dakika: Fenerbahçe takımından Mauricio Isla, Leo Schwechlen ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

33. dakika: Adis Jahovic tarafından çekilen şut rakip oyuncudan döndü. Göztepe atağında Ezequiel Scarione ofsayta düşüyor.

31. dakika: Göztepe rakip sahada taç atışını kullanıyor.

30. dakika: Fenerbahçe takımından Martin Skrtel, Adis Jahovic ile mücadele ederken rakibine tehlikeli bir müdahalede bulunuyor. Göztepe rakip sahada taç atışını kullanıyor.

29. dakika: Nabil Dirar orta yapıyor. Kadu topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

28. dakika: Souza, Nabil Ghilas ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor. Fenerbahçe kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

27. dakika: André Castro orta yapıyor. İsmail Köybaşı topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. 

26. dakika: İsmail Köybaşı, Adis Jahovic ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor. Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti. Souza, Adis Jahovic tarafından faulle durduruldu.

25. dakika: Oyun yeniden başladı.

24. dakika: Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda. Alper Potuk sakatlık geçiriyor ve tedavisi sağlık görevlileri tarafından yapılıyor.

23. dakika: Adis Jahovic tarafından çekilen şut rakip oyuncudan döndü. Göztepe rakip sahada taç atışını kullanıyor. Fenerbahçe şimdi kontraatağa kalkıyor. Fenerbahçe atağı, Alper Potuk topla birlikte hızla ilerliyor. Alper Potuk, Rajko Rotman tarafından çok sert bir faule maruz kaldı. Yaptığı taktik faulün ardından Rajko Rotman sarı kart görerek kurtuluyor.

21. dakika: Mathieu Valbuena tarafından çekilen şutta topu kaleci çeliyor.

20. dakika: Göztepe takımından Rajko Rotman, Nabil Dirar ile yaptığı mücadele sırasında rakibini çekiyor. Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti.

19. dakika: Fenerbahçe rakip sahada taç atışını kullanıyor.

18. dakika: Souza tarafından çekilen şut rakip oyuncudan döndü. Robin van Persie şutunu çekiyor ve kaleyi buluyor, ancak kaleci kurtarıyor. Fenerbahçe takımından Mauricio Isla, Ezequiel Scarione ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Ezequiel Scarione serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. Mehmet Topal topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

17. dakika: Sabri Sarıoğlu topu kornere göndererek uzaklaştırıyor. Fenerbahçe adına Mathieu Valbuena sol taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor.

15. dakika: Nabil Ghilas topu uzaklaştırmaya çalışırken kötü bir vuruşla takımı için tehlike yarattı. Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti. Fenerbahçe adına Mathieu Valbuena sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Adis Jahovic topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

14. dakika: Mathieu Valbuena orta yapıyor. Kadu topu kornere göndererek uzaklaştırıyor. Fenerbahçe adına Mathieu Valbuena sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. 

13. dakika: Göztepe rakip sahada taç atışını kullanıyor.

11. dakika: Göztepe şimdi kontraatağa kalkıyor. Göztepe atağında Adis Jahovic ofsayta düşüyor.

10. dakika: Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti. Göztepe atağında Yoan Gouffran ofsayta düşüyor.

8. dakika: Göztepe rakip sahada taç atışını kullanıyor. Leo Schwechlen orta yapıyor. GOL! - Göztepe golü buldu.

7. dakika: Oyun şu an durmuş durumda. Hakem ile futbolcular arasında bir diyalog yaşanıyor. Oyun yeniden başladı. Fenerbahçe takımından Mauricio Isla, Leo Schwechlen ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

6. dakika: Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %0 - Misafir takım için %0 olarak gerçekleşti. Fenerbahçe atağında Robin van Persie ofsayta düşüyor.

5. dakika: GOL! - Alper Potuk topu voleyle ağlara gönderiyor.

4. dakika: Fenerbahçe rakip sahada taç atışını kullanıyor.

3. dakika: Fenerbahçe takımından Nabil Dirar orta yaparak topu ceza sahasına göndermeye çalışıyor, ancak rakip oyuncu bunu engelliyor. Fenerbahçe rakip sahada taç atışını kullanıyor.

2. dakika: Göztepe takımından Nabil Ghilas, Souza ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

1. dakika: Fenerbahçe başlama vuruşunu yapıyor ve maç başlıyor. Göztepe takımından Ezequiel Scarione, Mehmet Topal ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

GÖZTEPE: Beto, Sabri, Kadu, Peybernes, Leo, Rotman, Castro, Scarione, Gouffran, Jahovic, Ghilas
YEDEKLER: Günay, Halil, Elessa, Segbefia, Tanju, Doğanay, Hakan, Muhammed, Tayfur, Ömer
TEKNİK DİREKTÖR: Tamer Tuna

FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, İsmail, Josef, Mehmet Topal, Alper, Dirar, Valbuena, Van Persie
YEDEKLER: Kameni, Erten, Hasan Ali, Ozan, Şener, Ahmethan, Salih, Samed, Oğuz Kağan, Aatif
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER