GÖZTEPE

Göztepe Antalyaspor maçı sonucu ve özeti

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Göztepe sahasında ağırladığı Antalyaspor'a gol yağdırdı.. Göztepe puanını 33'e yükseltti ve Erzurumspor'un üstüne çıkarak 15. sıraya yükseldi.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Göztepe Antalyaspor maçı sonucu ve özeti

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Göztepe sahasında ağırladığı Antalyaspor'u 4-1 mağlup ederek puanını 33'e yükseltti ve Erzurumspor'un üstüne çıkarak 15. sıraya yükseldi.

Sarı kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri Serdar Gürler(2) ve Deniz Kadah(2) kaydederken, konuk ekip Antalyaspor'un tek golü Mevlüt Erdinç'ten geldi.

Bu sonuçla Göztepe puanını 33'e çıkararak 15. sıraya yükselerek küme düşme hattında çok kritik bir virajı dönerken, Antalyaspor ise 42 puanda kaldı.

GOLLER: 11' 72' Serdar Gürler, 35' 66' (P)Deniz (Göztepe), 18' Mevlüt(Antalyaspor)

KIRMIZI KART: 58' Charles(Antalyaspor)

İŞTE İLK 11'LER

GÖZTEPE: Beto, Tayfur, Reis, Titi, Berkan, Poko, Castro, Serdar, Halil, Deniz, Jerome

ANTALYASPOR:  Boffin, Diego, Celustka, Cissokho, Nazım, Charles, Chico, Hakan, Fredy, Amilton, Mevlüt

Maçtan dakikalar

Müsabakanın 7. dakikasında Halil Akbunar'ın sol kanattan yaptığı  ortada ceza alanı içindeki Jerome'un kafa vuruşunda kaleci Boffin meşin yuvarlağı  kornere uzaklaştırdı.

11. dakikada Göztepe öne geçti. Sol çapraz pozisyonda Jerome'un  düşürülüşüyle kazanılan serbest vuruşu kullanan Serdar Gürler'in şutunda top  ağlarla buluştu: 1-0.
 
15. dakikada Nazım Sangare'nin sağ kanattan yaptığı ortada ceza alanı  içindeki Mevlüt Erdinç'in vuruşunda top yandan dışarı çıktı.
 
18. dakikada Antalyaspor beraberliği yakaladı. Sol kanattan  Cissokho'nun yaptığı ortada ceza alanı içindeki Mevlüt Erdinç, Berkan Emir'e  rağmen kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-1.
 
33. dakikada ceza alanı içinde Deniz Kadah'ın kafa vuruşunda  Cissokho'nun topa müdahalesinin ardından pozisyonu devam ettiren hakem Mete  Kalkavan bir süre sonra VAR odasından gelen uyarıyla müsabakayı durdurdu. Daha  sonra pozisyonu izleyen Mete Kalkavan, beyaz noktayı gösterdi.  35. dakikada  penaltı atışını kullanan Deniz Kadah takımını bir kez daha öne geçirdi: 2-1.
 
Karşılaşmanın ilk 45 dakikalık bölümünü Göztepe 2-1 önde tamamladı.
 
46. dakikada Halil’in ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta iyi yer tutan Boffin topu yumrukladı. 
 
50. dakikada Berkan’ın kullandığı serbest vuruşta Jerome’a çarpan top kaleye yöneldi, Boffin kritik bir hamleyle topu çıkardı. 
 
63. dakikada Boffin ceza sahası içinde Jerome’u düşürünce hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. 
 
66. dakikada penaltıyı kullanan Deniz Kadah kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti. 3-1 
 
72. dakikada Castro’nun pasıyla ceza sahasına sokulan Serdar Gürler, şık bir vuruşla kaleci Boffin’in solundan topu ağlara yolladı. 4-1 
 
90+1. dakikada Berkan'ın ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta Boffin'den seken topu Deniz ağlara yolladı. Ancak VAR odasından gelen uyarının ardından ofsayt olduğu gerekçesiyle gol geçerlilik kazanmadı. 
 
Öte yandan Antalyasporlu futbolcular karşılaşma öncesi ısınmak için  sahaya Alanyaspor'un Kayserispor karşılaşması sonrası dönüş yolunda özel  minibüsün yaptığı kazada yaşamını yitiren Çek futbolcu Josef Sural’ın adı ve  fotoğrafının bulunduğu tişörtle çıktı. Müsabaka öncesinde Josef Sural için saygı  duruşunda bulunuldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER