FENERBAHÇE

Gomis yeniden İstanbul yolunda! Fenerbahçe'ye geliyor

Fenerbahçe geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla fırtına gibi esen Bafetimbi Gomis için harekete geçti.. Transferde bombayı patlatmayı hedefleyen Fenerbahçe mutlu sona çok yakın.. Gomis, ise İstanbul’a dönmeye sıcak bakıyor. Ayrıntılar haberimizde..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Gomis yeniden İstanbul yolunda! Fenerbahçe'ye geliyor

Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Bafetimbi Gomis şuan İstanbul'da..Alınan bilgilere göre sportif direktör Damien Comolli Fransız forvetle bir görüşme yaptı. Comolli bu kritik zirvede Fenerbahçe'nin resmi teklifini Gomis'e sundu.

YENİDEN GÖRÜŞÜLECEK

33 yaşındaki futbolcunun İstanbul'a dönmeye çok sıcak baktığı öğrenildi. Comolli'nin kısa süre içinde Gomis'le yeniden bir araya gelmesi bekleniyor. Bu kez görüşmede menajer Mendy de yer alacak.

AL HİLAL'LE DE GÖRÜŞÜLECEK

Ardından Gomis'in kulübü Al Hilal ile görüşülecek. Fransız yıldızın 1 yıl sözleşmesi kaldığı için Suudi kulübünün eli güçlü değil. Transferde kısa sürede önemli adımların atılması bekleniyor.

COMOLLİ&MENDY YAKIN ARKADAŞ

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin Gomis transferinde en büyük kozu Patrick Mendy... Comolli çok yakın arkadaş olduğu Mendy ile sezon başı bir görüşme yapmıştı. İkilinin önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelmesi bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER