BEŞİKTAŞ

Gökhan Töre'den 1 milyonluk gol!

Gökhan Türkiye'de fiyatı 565 bin Euro olan arabayı 225 bin Euro'ya getirdi. Gökhan gurbetçilere tanınan hakkı kullanarak Almanya'dan Aston Martin marka araba getirdi.

Gökhan Töre'den 1 milyonluk gol!

Beşiktaş'a G.Saray maçında attığı golle liderliği geri getiren Gökhan Töre'nin yeni arabası Aston Martin DB9 GT Bond Edition dudak uçuklattı.

Geçen yıl 900 bin liraya aldığı Mercedes AMG GT ile dikkatleri üzerine çeken Siyah-Beyazlı futbolcu gurbetçilere tanınan yurtdışından araba getirme hakkını kullanarak Türkiye'de 565 bin Euro'ya satılan Aston Martin DB9 GT Bond Edition isimli araba için 225 bin Euro ödedi. Bu arabayı 2 yıl kullanma hakkına sahip olan Gökhan Töre böylece 1 milyon TL'lik bir kar elde etmiş oldu. Bu arabadan şu anda Türkiye'de bir tane bulunuyor.

Gökhan Töre'nin gol sevincinin anlamı

DÜNYADA 150 ADET

Takvim'in haberine göre; Gökhan Töre'nin aldığı bu otomobilden dünyada sadece 150 adet var. Milli futbolcu DB9 GT Bond Edition; lüks İngiliz markası Aston Martin'in 'James Bond'un şu anda Türkiye'de de gösterimde olan son filmi 'Spectre' için yarattığı ve sadece 150 adet ürettiği DB9 GT Bond Edition modelinden birinin sahibi oldu. Gökhan Töre'ye bu müthiş araba için galericiMustafa Akan arıcılık etti. Akan bu süper aracı Almanya'dan getirtti. 1'den 150'ye kadar hepsi numaralı olan bu özel araçların 39 numaralı sahibi Gökhan Töre'nin olduğu açıklandı. Siyah-Beyazlı futbolcu böylece müthiş bir kar elde ederek 1 milyon TL gibi önemli bir kar elde etmiş oldu.

Gökhan'dan 1 milyonluk gol!

SADECE 150 ADET ÜRETİLDİ

Gökhan Töre'nin getirdiği Aston Martin marka arabadan dünyada 150 tane bulunuyor. Türkiye'de ise sadece Gökhan Töre'de var

Yorumlar
TREND HABERLER