FENERBAHÇE

Gökhan Gönül ve Mehmet Topal Fenerbahçe'de kalıyor

Fenerbahçe iç transferde mutlu sona ulaşıyor. Fenerbahçe'de kalıp kalmayacakları tartışılan Gökhan Gönül ve Mehmet Topal sarı,lacivertli kulüple nikah tazeleyecek..

Gökhan Gönül ve Mehmet Topal Fenerbahçe'de kalıyor

Fenerbahçe, EURO 2016 öncesi yıldız futbolcuları Mehmet Topal ve Gökhan Gönül’le yeni sözleşme imzalamak için harekete geçti.

Sarı-lacivertli yönetim kurulu geçtiğimiz gün gerçekleşen toplantıda bu oyuncuların kadroda tutulması için gereken her şeyin yapılmasını kararlaştırdı. Bu çerçevede iki futbolcu ile Fransa’da düzenlenecek EURO 2016 öncesi anlaşma sağlanması hedefleniyor.

MEHMET TOPAL HAFTA SONUNA KADAR İMZAYI ATACAK

Mehmet Topal ile belli bir noktaya gelen sarı-lacivertli yönetim, 2.5 Milyon euro garanti para ve maç başı ücret önerdi. Tecrübeli futbolcu ile büyük ölçüde anlaşma sağlansa da imza için birkaç ufak detay kaldı. En geç hafta sonuna kadar Mehmet Topal’ın resmi anlaşmaya imza atması bekleniyor.

MEHMET TOPAL VE GÖKHAN GÖNÜL AYNI PARAYI ALACAK

Gökhan Gönül ve Mehmet Topal kararını o verecek

Durumu daha zor gözüken ve Beşiktaş iddialarının her gün dile getirildiği Gökhan Gönül’e de, Mehmet Topal tarifesi uygulanacak.

Fenerbahçe’den 2.8 milyon euro garanti ücret isteyen futbolcuya 2.5 milyon euro önerilecek. Ayrıca maç başları ile Gökhan’ın toplam kazancı 3 milyon euroyu geçecek. Beşiktaş’ın hedefindeki Gökhan Gönül’e yapılan ilk görüşmede yıllık 1.7 milyon euro önerilmişti.

İKİ FUTBOLCUNUN DA EURO 2016'DA KAFASI RAHAT OLMASI GEREKİYOR

Sarı-lacivertli yönetim, Caner Erkin’in ayrılmasından sonra diğer kanat beki Gökhan’ın da kaybedilmesi durumunda büyük sıkıntı yaşanacağını düşünüyor.

Bu sebeple Gökhan’ı kadroda tutmak için tüm imkanlar seferber edilmiş durumda. Mehmet Topal ve Gökhan Gönül için kulübün mali şartlarını zorlayan yönetim, Avrupa Şampiyonası’nda iki futbolcunun kafasının rahat olmasını istiyor. Bu nedenle en kısa sürede iki yıldızla da nikah tazelenmesi hedefleniyor. 

Yorumlar
TREND HABERLER