YEREL HABER

Giresunspor mağlubiyeti nasıl yorumladı

2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, deplasmanda kaybettikleri Pendikspor maçını iş kazası olarak nitelendirdiklerini söyledi.

Giresunspor mağlubiyeti nasıl yorumladı
Bozbağ, yaptığı açıklamada, Pendikspor karşısında iyi oynamalarına ve net 5-6 gol pozisyonuna girmelerine rağmen sahadan yenik ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Pendikspor maçında alınan mağlubiyeti, bu hafta sonu sahalarında oynayacakları Turgutluspor maçını kazanarak telafi edeceklerini vurgulayan Bozbağ, şöyle konuştu:
"Ligde 11 maçlık galibiyet serimiz Pendikspor karşısında aldığımız mağlubiyetle sona erdi. Pendikspor maçını iş kazası olarak nitelendiriyoruz. Peş peşe gelen 11 galibiyetin ardından alınan bir mağlubiyeti normal karşılayabiliyoruz. Turgutluspor maçında alacağımız galibiyetle yeniden çıkışa geçeceğiz."

Bozbağ, ligin sonuna kadar şampiyonluk mücadelesini sürdüreceklerini vurgulayarak. "Daha oynanmamış 7 maçımız var. Bunların hepsini kazanmaya talibiz. Takımıma güveniyorum, bunu yürekten söylüyorum. Giresunspor şampiyon olacak. Şampiyonluk için o sene, bu sene. Bu takım sezon sonunda kesinlikle şampiyon olacak" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER