DÜNYADAN FUTBOL

Gerrard Liverpool'a dönecek mi?

Liverpool menajeri Jürgen Klopp, eski kaptanları Steven Gerrard’ın kiralık olarak kulübe geri döneceği yolundaki haberleri yalanladı. Klopp bununla birlikte Gerrard’ın kendileriyle antrenmana çıkmasına izin vereceğini söyledi.

Gerrard Liverpool'a dönecek mi?

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Steven Gerrard'ın uzun yıllar kaptanlığını yaptığı takımda yeniden forma giymesinin mümkün olmadığını söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde tarihin en kötü korneriŞampiyonlar Ligi karşılaşmasında Bayern Münih'li Xabi Alonso'nun Arsenal maçında kullandığı korner tarihin en kötü kornerleri arasında yer aldı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin futbol ligi Major League Soccer'da (MLS) sezonun son bulmasının ardından Los Angeles Galaxy forması giyen Liverpool efsanesi Steven Gerrard'ın kulübüne kiralık olarak geri döneceği iddia ediliyordu. İddialara göre Gerrard, mart ayına kadar Liverpool'un başarısı için mücadele edecek; ardından da yeniden Los Angeles'a dönecekti.

"ANTRENMANLARA ÇIKABİLİR ANCAK..."

Benzema şantaj suçundan tutuklandıReal Madrid takımının ünlü oyuncusu Karim Benzama'nın, milli takım arkadaşı Mathieu Valbuena'ya seks kasetiyle şantaj yaparak para koparma suçundan tutuklandığı bildirildi.

Konunun sorulduğu Liverpool menajeri Jürgen Klopp basında çıkan bu haberleri tümüyle yalanladı.

Gerrard'dan kendilerine böyle bir talep gelmediğini söyleyen Klopp, "Gerrard formda kalmak için bizimle antrenmanlara çıkabilir. Bu konuda kesinlikle bir sorun yok. Ancak kendisi yeniden Liverpool forması giymeyecek" dedi.

Gerrard geçtiğimiz günlerde bir sezon daha Los Angeles Galaxy forması giydikten sonra emekli olabileceğini açıklamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER