SÜPER LİG

Genoa Bruma'ya <font color='#FF0000'>talip oldu</font>

Galatasaray’da pek fazla süre bulamayan Bruma’yı Genoa kiralamak istiyor.

Genoa Bruma'ya <font color='#FF0000'>talip oldu</font>

6+0+4 yabancı kuralı nedeniyle Süper Lig’de pek fazla forma şansı bulamayan Bruma’ya İtalya’dan bir talip çıktı.

İzet Hajrovic’in de transferiyle ilk 11 şansı oldukça azalan genç yıldız Dünya Kupası’nı da düşünerek kiralık olarak bir başka takıma gitmeyi düşünebilir.

İtalyan basınında Bruma ile ilgilenen takımın Cagliari olduğu belirtiliyor. Cagliari teknik direktörü Diego Lopez’in genç yıldızı 6 aylığına kiralamak için Galatasaray’ın kapısını çaldığı ve Mancini’yi ikna etmek çalışmalarını sürdürdüğü ifade ediliyor.

Galatasaray’ın Cagliari ile olan ilişkisi sadece Bruma’ya dayanmıyor. Sarı kırmızılı ekip savunma hattına takviye için Cagliari’nin milli savunma oyuncusu Davide Astori’yi transfer listesine almıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER