GENÇLERBİRLİĞİ

Gençlerbirliği'nde yeni yönetim oluşturuldu

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’nde yönetim kurulunda yeni görev dağılımı yapıldı.

Gençlerbirliği'nde yeni yönetim oluşturuldu
Kırmızı-siyahlı kulüpte istifalardan sonra boşalan yönetim kurulu  üyeliklerine yedek listeden atanan isimler Murat Öngelen, Canpolat Aras, Mahmut  Alanya ve Tamer Yolal oldu.
 
Başkent ekibinde Sinan Gürsoy’un istifasının ardından genel  sekreterlik görevine yönetim kurulu üyesi Cem Şükrü Kaya getirildi.
 
Hıfzı Kuruşa’dan boşalan saymanlığa Murat Öngelen, Hakan Kaynar'ın  yerine basın sözcülüğüne yönetim kurulu üyesi Aykut Akalın, Arda Çakmak’tan  boşalan idari işlerden sorumlu asbaşkanlık görevini ise yönetim kurulu üyesi  Osman Kaçar üstlendi.
 
Cem Kaya'nın genel sekreterlik görevine gelmesinin ardından  taraftardan sorumlu yöneticilik görevini Canpolat Aras devraldı.
 
Yönetim kurulu üyelerinden Şahin Kartal’ın istifası ise kabul  edilmedi.
 
Anne Cavcav'dan sürpriz mesaj
Başkent ekibinde Tuzlaspor maçı öncesi tesislerde başkan Murat  Cavcav'ın 54. yaş günü için sürpriz doğum günü organizasyonu yapıldı.
 
Tasislerde kampta bulunan kırmızı-siyahlıların maç yemeği öncesinde  teknik ekip, futbolcular ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla yapılan  organizasyonda pastadan ilk dilimi takım kaptanı Uğur Çiftçi, başkana ikram etti.
 
Murat Cavcav, annesi Nazan Cavcav'ın pastanın üzerinde yer alan  mesajıyla duygusal anlar yaşadı.
  
Anne Cavcav'ın mesajında, "Yeni yaşını gerek fabrika gerek kulüpte  büyük sorumluluklarla karşılıyorsun. Ben eminim ki her ikisinde de Cavcav  ailesine layık bir duruş sergileyecek ve başarılı olacaksın." ifadeleri yer aldı.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER