FUTBOL

Gençlerbirliği’nde ikinci İbrahim Üzülmez dönemi

Teknik direktör Erkan Sözeri ile yollarını ayıran Gençlerbirliği, İbrahim Üzülmez ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Gençlerbirliği’nde ikinci İbrahim Üzülmez dönemi

Başkent ekibinde görevine son verilen teknik direktör Erkan Sözeri’nin yerine, takımı 2016’da da çalıştıran İbrahim Üzülmez getirildi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Yönetim kurulunca, İbrahim Üzülmez’in en doğru isim olduğuna karar verdik. Kendisiyle 1,5 yıllık sözleşme imzaladık. Daha önce zor bir dönemde takımı çalıştırmış ve başarılı olmuştu. Bu seferki hedefimizin de farkında. Defalarca belirttiğim gibi oyuncu kalitemiz çok iyi. Bu kadro ve teknik ekiple Süper Lig hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Bilgilendirme | <br><br>Yönetim Kurulumuz yapmış olduğu görüşmeler neticesinde teknik direktör İbrahim Üzülmez’i göreve getirdi. Kulübümüz, İbrahim Üzülmez ile 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı. <a href="https://t.co/SQzN238fID">pic.twitter.com/SQzN238fID</a></p>&mdash; Gençlerbirliği SK (@kirmizikara) <a href="https://twitter.com/kirmizikara/status/1102990538805051394?ref_src=twsrc%5Etfw">5 Mart 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER