SÜPER LİG

Genç Timsahlar imzaladı

Bursaspor, altyapı oyuncuları Batuhan Altıntaş ve Mustafa Acun ile 3’er yıllık sözleşme imzaladı.

Genç Timsahlar imzaladı
Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde yapılan imza törenine Bursaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Necmettin Kocaman, İsmet Demirel ve Divan Kurulu Başkanı Şükrü Şankaya ve altyapı oyuncuları katıldı.

İmza töreninde konuşan Bursaspor'un Altyapıdan Sorumlu Yöneticisi Necmettin Kocaman, "Bugün 2 genç forvetimizle sözleşme imzalıyoruz. Bu oyuncularımızın yetişmesinde emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Açıklamalarının ardından genç oyuncular Mustafa Acun ve Batuhan Altıntaş, 3 yıllıkprofesyonel sözleşmeye imza attı.

Oyak-Renaultspor kulübünden transfer edilen ve yeşil beyazlıların son 2 yıldır Türkiye Şampiyonu olan, U16 ve U17 takımlarında görev alan 1996 doğumlu Mustafa Acun, Bursaspor'da profesyonel sözleşme imzalamaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

2009 yılında Kocaeli Güneşspor'dan transfer edilen ve 3 sezonda 52 gol atma başarısı göstererek dikkat çeken Mustafa Batuhan Altıntaş ise, Bursaspor camiasına teşekkür ettiğini belirterek, "Arkadaşlarım ve hocalarım olmasaydı ben buralara gelemezdim. Takımdan ayrı kaldığım zamanlarda psikolojim bozuldu diyebilirim. Allah'a şükürler olsun şuan buradayım ve çok mutluyum" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER