DİĞER HABERLER

Genç F.Bahçeliler'den örnek davranış

Fenerbahçeliler'in 1 Nisan-23 Haziran 2011 tarihleri arasında yurt genelinde Türk Kızılayı ile ortaklaşa düzenlenen kan bağışı organizasyonu tamamlandı..

Genç F.Bahçeliler'den örnek davranış

Genç Fenerbahçeliler örnek olacak bir davranışa imza attı..1 Nisan-23 Haziran 2011 tarihleri arasında yurt genelinde Türk Kızılayı ile ortaklaşa düzenlenen kan bağışı organizasyonu tamamlandı..

İşte Genç Fenerbahçeliler'in bu organizasyon konusundaki açıklamaları..


Grubumuzun 10. yıl etkinlikleri kapsamında Türk Kızılayı ile "Canlar Fenerbahçe'ye, Kanlar Kızılay'a" adı altında düzenlemiş olduğumuz kan bağışı organizasyonumuz tamamlanmıştır. 1 Nisan-23 Haziran 2011 tarihleri arasında Bandırma, Mersin, Uşak, Erzurum, Kırıkkale, Gaziantep, Söke, Adana, Manisa, Kahramanmaraş, Bursa, Turgutlu, Sivas, Elazığ, Karacabey, Tokat, Eskişehir, İzmir, Uzunköprü, Karamürsel, Yalova, Isparta, Antalya, Çanakkale, Çorum, Kayseri, Ankara, İznik, Samsun, Sakarya, Van, Gölcük, Edirne, Afyon, Kocaeli, Trabzon KTÜ, Erdek, Tavşanlı, Didim, Konya, Muğla, İnegöl, Kütahya, Karaman, Muş, İstanbul, Mustafakemalpaşa ve Batman'da düzenlenen organizasyonlarda yüzlerce ünite kan bağışında bulunarak, "Kan ihtiyacının acil değil sürekli" olduğuna dair üstümüze düşen vazifeyi Genç Fenerbahçeliler ailesi olarak yerine getirmeye çalıştık.

Bu kampanyaya destek olan tüm temsilciliklerimize teşekkür ederiz. Ayrıca GFB temsilciliği almak için gerekli kriterler arasına kan bağışı organizasyonu maddesini koyduğumuzu bütün kamuoyuna bu vesileyle duyurmak isteriz.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER