1.LİG

Gaziantep BŞB galibiyet peşinde

Gaziantep BŞB'nin kulüp başkanı Ünsal Göksen, ''Deplasmanda yapacağımız Kayseri Erciyespor maçını kazanarak, yeni sezonun ilk galibiyetini almak istiyoruz'' dedi.

Gaziantep BŞB galibiyet peşinde

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Ünsal Göksen, ''Deplasmanda yapacağımız Kayseri Erciyespor maçını kazanarak, yeni sezonun ilk galibiyetini almak istiyoruz'' dedi.

Başkan Göksen, yaptığı açıklamada, büyük umutlarla girdikleri yeni sezonda, şu ana kadar galibiyet almayı başaramadıklarını, amaçlarının Kayseri Erciyespor karşısında iyi mücadele ederek 3 puana ulaşmak olduğunu söyledi.

Kayseri Erciyespor maçı öncesinde, yeni bir teknik heyet ile anlaşma yaptıklarını ifade eden Göksen, şöyle konuştu:

''Gaziantep Büyükşehir Belediyespor camiasını çok yakından bilen ve tanıyan Erol Azgın'ı teknik direktörlük görevine getirdik. Yeni hocamız, yardımcıları ile çok zorlu bir dönemde göreve geldi ve zaman kaybetmeden Kayseri Erciyespor maçı için hazırlıklara başladı. Zorlu maç için izin dahi yapmadan hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Futbolcularımız, yeni teknik heyet nezaretinde yoğun bir çalışma yapıyor. Şu anda takımda iyi bir hava var. Futbolcularımızın hırslı ve istekli çalışması, galibiyet umutlarımızı daha da artırıyor.''

Kayseri Erciyespor'un çok güçlü bir ekip olduğunu ve işlerinin kolay olmayacağını dile getiren Göksen, şöyle devam etti:

''Takımda sakat ve cezalı futbolcu yok. Kayseri Erciyespor maçına tam kadro hazırlanıyoruz. Umarım, yeni teknik direktör Erol Azgın'ın göreve başlaması bu maç için olumlu bir etki yapar. Bu arada, deplasmanda olmamız da bizim için bir dezavantaj sayılmaz, takım olarak deplasmanlarda çok daha rahat mücadele ediyoruz.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER