GALATASARAY

Galatasaraylı oyuncunun hareketi tartışma yarattı

Fenerbahçe - Galatasaray Odeabank maçında çekilen bu kare karşılaşmaya adeta damga vurdu.

Galatasaraylı oyuncunun hareketi tartışma yarattı

TBL’nin 19. haftasında oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisine sarı kırmızılı oyuncu Göksenin Köksal’ın yaptığı hareket damga vurdu.

Göksenin Köksal, maç içerisinde attığı üçlük basketinin ardından Fenerbahçe tribünlerine yönelerek yaptığı iddia edilen hareket nedeniyle teknik faul alarak hakemler tarafından cezalandırıldı. Olayın ardından ise hem sosyal medya, hem de Galatasaray başantrenörü Ergin Ataman olayla ilgili tepkisini paylaştı.
Fenerbahçe'nin de maçın ardından Göksenin yer aldığı fotoğrafı resmi internet sitesinden yayınlarken, sarı lacivertli taraftarlar da Göksenin'in basket attıktan sonra eliyle silah işareti yaptığını iddia ettiler. Galatasaray taraftarları ise sarı kırmızılı basketbolcu her üçlük basketinden sonra hep aynı hareketi yaptığını vurguladılar.

Taraftarın kışkırtılığı iddiasıyla yapılan hareketin ardından Ergin Ataman maç sonunda yaptığı açıklamada, “Anlamsız bir düdük çalındı. Eğer Göksenin bir hareket yapmadıysa tribünlere çalan düdüğe yazık. Eğer bir hareket yaptıysa cezayı ben vereceğim. Kendisi yapmadığını söylüyor” ifadelerini kullandı.

Maçın ardından Göksenin Köksal ise kişisel twitter hesabından ise bu paylaşımı yaptı!

Galatasaraylı oyuncunun hareketi tartışma yarattı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER