GALATASARAY

Galatasaraylı futbolcular şampiyonluk yemini etti

Galatasaray, bu akşam Konyaspor ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını bitirdi, Fatih Terim'in motive edici sözleri üzerşne futbolcular da galibiyet yemini etti. İşte son idmanda yaşananlar..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Galatasaraylı futbolcular şampiyonluk yemini etti

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim “Hesap kitap yok, tüm maçları kazanacağız” dedi, Sarı- Kırmızılılar kenetlendi. Son idmanda futbolcular, “Konya’da kazanıp lider olacağız, sezon sonunda da bu takım şampiyon olacak” diyerek birbirlerine söz verdi.

Ligdeki kalan 5 finalin ilkini bugün saat 20.00’de oynayacak Sarı-Kırmızılılar’da, konsantrasyon tavan yapmış durumda.

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Muslera, Fernando, Selçuk İnan, Feghouli gibi takımın tecrübeli isimleri devreye girerken, “Konya’da kazanıp lider olacağız. Zirveye çıktıktan sonra da o koltuğu kimseye vermeyeceğiz. Sezon sonunda bu takım şampiyon olacak” sözleriyle futbolcular birbirlerine söz verdi.

STRES YAPMAYA YER YOK!

Teknik direktör Fatih Terim de önceki gün gerçekleştirilen idmanda “Hesap kitap yok, tüm maçları kazanacağız” diyerek öğrencilerine hedefi göstermişti.

Konyaspor maçı öncesi yapılan son çalışmada da etrafa gülücükler saçan Terim, takımı motive ederken, neşeli tavırlarıyla oyuncularının strese girmesinin önüne geçiyor. 

Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER